Jazz in the Park 2017

Mulțumim pentru Jazz in the Park 2017! A fost cea mai mare și mai complexă ediție a  celui mai mare festival cu suflet Jazz din România. Cu scene variate, hamace, prieteni și multă muzică cântată în toate felurile, am sărbătorit în natură și aproape de ea. Ne-am întâlnit în mijlocul verii, la Cluj, în săptămâna 26 iunie – 2 iulie. Festivalul a cuprins o secțiune cu bilete și abonamente pentru concertele de la Opera Maghiară și petrecerile din /Form Space, dar și concerte cu intrare liberă și bilete neobligatorii în Parcul Central, pe malul Someșului, în centrul orașului și chiar lângă groapa de gunoi a Clujului.

Activităti și experiențe

icon

Chilling Out

Buhuhoo și Baloo Bags aduc hamace și tot felul de șezători confortabile, iar noi instalăm pufi și pături pentru voi. Relaxare!


  • Beanbags
  • Hamace
  • Relaxare
icon

Art

Studenții Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca expun lucrări de pictură și sculptură în pavilionul UAD din Parcul Central.


  • Expozitie pictura
  • Expozitie sculptura
icon

Sport

Hai la vale, în hamuri! Dacă vrei să vezi parcul de sus și să-ți dai un boost de adrenalină, te așteptăm aici. Outdoor4U vine cu tiroliană.


  • Adrenalină
  • Tiroliană

fond

Poți contribui la Fondul Jazz in the Park prin cumpărarea de bilete neobligatorii. Din banii strânși vom finanța proiecte educaționale, culturale și sociale. O parte din destinația fondului va fi direcționată către inițiative sociale și educaționale pentru comunitatea din Pata Rât, unde locuiesc în condiții improprii, lângă groapa de gunoi, peste 1.500 de persoane.

fond

River Stage – scena concursului Jazz in the Park

Jazz in the Park a provocat trupele ce interpretează unul din stilurile jazzului să se înscrie în concurs. Din zecile de formații din diferite state din Europa, în marea finală au fost selectate 15 trupe, iar juriul a decis cine sunt câștigătorii. Premiul I a fost obținut de ANTAL GÁBOR TRIO, iar pe lângă premiul în bani de 9.000 de lei, trupa va susține un recital în deschiderea Festivalului Jazz in the Park 2018, pe Mainstage.

poster concurs

noutăti

Arta merită să fie accesibilă tuturor. Și vrem să o scoatem în stradă. De anul trecut, când am organizat Jazz in the Street la Cluj, gândul ăsta nu ne dă pace. Gândul că muzica, teatrul, dansul merită o scenă cât tot orașul. Și mai e un gând care ne dă târcoale: acela că sunt mulți […]

Citește mai mult

Jazz in the Park 2017 a însemnat 7 zile de concerte, relaxare, experiențe faine și activități, peste 200 de muzicieni din 15 țări și mai mult de 70.000 de participanți. Iată cum a arătat festivalul din 26 iunie-2 iulie, suprins de echipa komiti.ro, adică Gabriel Aldea, Vlad Cupșa, Marius Mariș, Andrei Giurguman și Vizi.

Citește mai mult

Am avut o ediție extraordinară cu peste 70.000 de participanți din țară și din străinătate, mai mult de 200 de muzicieni de pe 3 continente. Ne-am întâlnit pe malul Someșului, pe străzile din oraș, la Opera Maghiară, dar și lângă groapa de gunoi a orașului, acolo unde locuiesc peste 1.500 de oameni în cea mai izolată […]

Citește mai mult

Concursul Internațional Jazz in the Park a ajuns la final. Ne-am propus să descoperim trupele promițătoare ale momentului și am avut de unde alege. Timp de trei zile, marți, miercuri și joi, le-ați ascultat pe formațiile finaliste pe Riverstage, pe malul Someșului. Din cele 15 trupe, juriul a ales cine obține anul acesta premiile în […]

Citește mai mult