Concurs

Pentru a vă înscrie în Concursul Jazz in the Park, trebuie să completați formularul din dreapta până la data de 17 mai 2017, ora 23:59.

Vă rugăm să vă asigurați înainte de a vă înscrie în competiție că ați parcurs cu atenție Regulamentul concursului.

Proiectele înscrise în concurs vor avea un profil public pe pagina www.jazzinthepark.ro/concurenti. De aceea, anumite câmpuri din formularul de înscriere vor fi făcute publice. Vă rugăm să vă asigurați că informațiile introduse sunt clare, coerente, astfel încât prezentarea proiectului vostru să fie relevantă și pentru public și pentru juriu.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, ne puteți contacta oricând pe adresa concurs@jazzinthepark.ro.

Premiile puse în joc:

1) Secțiunea Interpretare:

Premiul I: 10440 lei nei (9000 lei brut) și invitația de a susține un recital în deschiderea Festivalului Jazz in the Park 2017, pe scena principală a festivalului. Premiul II: 5220 lei net (4500 lei brut). Premiul III: 2900 lei net (2500 lei brut). Premii speciale: Pentru cel mai bun solist vocal: 1160 lei net (1000 lei brut), pentru cel mai bun instrumentist: 1000 lei

(2) Secțiunea Compoziție a Concursului Jazz in the Park 2017:

Premiul pentru cea mai valoroasă compoziție: înregistrare, editare, mix și master a 4 piese în studioul profesionist Corvin Recording Studio din Cluj-Napoca. Premiul special pentru compoziție: 1160 lei net (1000 lei brut)

Juriul:

Concursul Internațional Jazz in the Park este jurizat de specialiști ai domeniului:  Bágyi Balázs, președintele Uniunii de Jazz din Ungaria, Florian Lungu, promotor de jazz, Stefan Vannai, profesor de jazz, Dragoș Bâscă, promotor de jazz, managing partner la Twin Arts și  Aranka Takács, managerul Concursului Internațional Jazz in the Park.

Numele formației

Numele artiștilor și instrumentul la care cântă (membrii care vor fi prezenți la Concursul Jazz in the Park 2017)

Țara și orașul de reședință

Biografia formației

0 characters remaining

Introduceți link-ul youtube către clipul demo. Înregistrarea trebuie să fie live, de minim 2 minute, în componența formației care va participa la Concurs.

Imagine reprezentativă a formației

Încărcați o fotografie a formației în componența care va participa la Concurs, format jpg, dimensiune maximă 2Mb.
(Câmp public)

Arhivă acte de identitate

Încarcă o arhivă cu buletinele membrilor formației care vor participa la Concurs. Arhiva poate conține atât pdf cât și jpg. Dimensiune maximă fisier 2Mb.
(Câmp privat)

Profil Facebook

Toate formațiile sunt înscrise automat în secțiunea interpretare. Dacă doriți să vă înscrieți și la secțiunea Compoziție cu una sau mai multe piese proprii, bifați câmpul alăturat.
Confirm că sunt reprezentantul oficial al proiectului și am dreptul să înscriu formația în Concursul Jazz in the Park 2017.
Confirm că în cazul în care formația va fi selectată ca finalistă în cadrul Concursului, vom putea face deplasarea în Cluj-Napoca în 27-28-29 iunie 2017.
Sunt de acord și voi respecta termenii şi condiţiile Regulamentului Concursului Jazz in the Park 2017.
Staropramen
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca
BCR
Daisler Print House

organizator

contact

+40 371 135 785

play@jazzinthepark.ro

Jazz in the Park © 2017. Toate drepturile rezervate