Verseny

A versenybe való jelentkezés a jobboldali űrlap kitöltését feltételezi 2017. május 17.-i határidővel, amely 23:59 perckor zárul. 

Kérünk az űrlap kitöltése előtt győzödj meg arról, hogy elolvastad figyelmesen a szabályzatot (Regulamentul concursului) és egyetértesz annak feltételeivel.

A versenybe sikeresen bejelentkezett együttesek számára egy nyilvános profilt hozunk létre a www.jazzinthepark.ro/concurenti oldalon. Kérjük ennek tudatában töltsd ki az űrlap nyilvános mezőit, és vedd figyelembe, hogy az információk érthetőek, világosak és mérvadóak úgy a zsűri, mint a közönség számára is.

Ha kérdéseid vannak vagy plusz információt szeretnél írj nekünk román, magyar vagy angol nyelven: concurs@jazzinthepark.ro.

A jelentkező zenészek a verseny számára fenntartott Szamos-parti színpadon játszanak majd, a Jazz in the Park fesztivál keretében.

Díjak

Előadói kategóriában: 1 díj: nettó 10440 lej (9000 lej bruttó) és a 2018-as Jazz in the Park nyitókoncert a nagyszínpadon. 2. díj: nettó 5220 lej (4500 lej bruttó). 3. díj: nettó 2900 lej (2500 lej bruttó). Különdíjak: legjobb szólistánakjáró díj nettó 1160 lej (1000 lej bruttó), a legjobb hangszeresnek járó díj nettó 1160 lej (1000 lej bruttó).

Zeneszerzés kategória: a legértékesebb szerzeményért járó díj: hangfelvétel és utómunkálatok 4 szám erejéig a kolozsvári Corvin Recording Studio professzionális stúdiótermében. Zeneszerzési különdíj nettó 1160 lej (1000 lej bruttó).

A zsűri tagjai:

Bágyi Balázs, a Magyarországi Jazz Szövetség elnöke, Florian Lungu, a romániai jazzvilág tudósítója, író és koncertszervező, Stefan Vannai, jazz-tanár, Dragoș Bâscă, koncertszervező, a Twin Arts managing partnere, valamint Takács Aranka, a  Jazz in the Park Nemzetközi Vreseny menedzsere.

Együttes neve:

Tagok neve és a hangszerek megnevezése (ugyanazok a személyek kell jelen legyenek a III. Jazz in the Park Nemzetközi Versenyen):

Származási ország és település:

Az együttes története (biográfiája):

0 characters remaining

Youtube hivatkozás. Legalább 2 perces élő demo videoklipp, amelyben a versenyen résztvevő tagok láthatók.

Az együttes fotója:

Tölts fel egy képet jpg pormátumban, amely ne haladja meg a 2 Mb-ot. A képen a versenyen résztvevő tagok kell megjelenjenek.
(nyilvános mező)

Személazonossági igazolványokat tartalmazó archívum:

Tölts fel egy archívumot, amely a versenyen résztvevő tagok személyazonossági igazolványait tartalmazza. Az archívum pdf vagy jpg formátumú adatot tartalmazhat, maximum 2Mb méretben.
(titkos mező)

Az együttes facebook oldala

Minden együttes automatikusan bekerül az előadói kategóriába. Ha van saját komponált számotok, a zeneszerzés kategóriába is bekerülhetsz ha kipipálod az alábbi kockát.
Alulírom, hogy az együttes képviselője vagyok és rendelkezem a III. Jazz in the Park Nemzetközi Verseny jelentkezési űrlapja kitöltésének jogával.
Alulírom, hogy amennyiben az együttes bekerül a finalisták közé, az együttes jelen tud lenni Kolozsváron 2017. június 27-28-29.-én, hogy megtartsa fél órás koncertjét az erre szánt Szamos-parti színpadon.
Egyetértek a verseny szabályzatával és alulírom, hogy betartom azokat.
Staropramen
BCR
Daisler Print House

organizator

contact

+40 371 135 785

comunitate@jazzinthepark.ro

Jazz in the Park © 2017. Toate drepturile rezervate