blog img
30 de piese de ascultat de sărbători – playlist video

Iată că a venit din nou sfârșitul de an. Poate pe unii ne-a luat mai pe nepregătite decât pe alții, dar asta contează mai puțin. Ce contează de fapt este că putem să ne oprim puțin din ritmul alert și să ne concentrăm pe lucruri mai personale, pe prieteni, familie, curățenie, cadouri, fapte bune, cărți, filme și ce vă mai doriți voi.

Ne-am gândit că sunt șanse mari să fiți în aceste zile gazdele măcar unui eveniment acasă: fie că vin prietenii la un pahar de vorbă, fie că organizați o petrecere sau aveți colindători. Așa că ne-am gândit să vă propunem un playlist cu care să vă surprindeți plăcut musafirii.

Câteva cuvinte despre playlist

E un playlist ambiental, menit să completeze poveștile de la masă, nu să le deranjeze. Dar e menit și să vă facă să dați din cap. Are influențe din toate genurile: jazz, funk, hip-hop, electro swing, afro beat, blues, soul, latino, rock, electro. Găsiți de toate aici. Ba chiar am strecurat și câteva colinde, nu prea multe, fiindcă în aceste zile le auzim peste tot.

Sunt piese de la trupe care au fost la Jazz in the Park, dar și de la trupe care sperăm că vor veni într-o bună zi 🙂 Nu le-am pus într-o ordine anume, puteți să le aranjați cum doriți voi.

Sperăm să vă placă.

Să fiți gazde bune și sărbători fericite!

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca