Ne bucurăm că dorești să trăiești și să relatezi experiența pe care o vei trăi la Jazz in the Park și de-abia așteptăm să ne întâlnim în festival! 

Înainte însă de a completa cererea de acreditare, te rugăm să iei în considerare următoarele REGULI:

1. Acreditările de presă se oferă jurnaliștilor, fotografilor, freelancerilor, bloggerilor, vloggerilor și influencerilor care fie au sarcina redacțională de a acoperi evenimentele desfășurate în cadrul festivalului, fie doresc să genereze conținut relevant și original despre festival pe propriile canale de comunicare.

2. Acreditarea este necesară pentru a intra în perimetrul festivalului, dar nu înlocuiește certificatul de vaccinare sau testele anticorpi și rapide necesare accesului, conform legilor guvernamentale în vigoare.

3. Acreditarea nu asigură accesul în backstage sau interviurile cu artiștii. Pentru acestea, vă rugăm să luați legătura în prealabil cu echipa de comunicare a festivalului.

4. Cardul de acreditare este valabil numai pentru ediția din acest an a festivalului, este personal și nu poate fi transferat. În caz de utilizare abuzivă, acesta va fi confiscat. De asemenea, nu va fi înlocuit în caz de furt sau pierdere.

5. Dat fiind condițiile de organizare impuse de autorități, acreditările sunt în număr limitat și se oferă astfel: câte 2 acreditări pentru publicațiile profesioniste (un reporter + un fotograf) și 1 acreditare pentru freelanceri, bloggeri, vloggeri și influenceri.

6. Cererile de acreditare se vor putea completa până în data de 31 iulie 2021, ora 23:59. Acreditările se vor putea ridica în perioada 16-31 august 2021, între orele 10:00-17:00, de la sediul Jazz in the Park (Cluj-Napoca, str. Franz Liszt nr. 28 A). Dacă nu vei reuși să îți ridici acreditarea în acea perioadă, te rugăm să ne contactezi pe adresa: [email protected] sau la numărul 0721.266.069.  

Pentru a primi acreditare la Jazz in the Park 2021, este nevoie să completezi următorul FORMULAR.

Notă: Prin completarea acestui formular ești de acord să respecți toate măsurile și instrucțiunile de distanțare socială și igienă legate de COVID-19, așa cum au fost indicate în momentul evenimentului de către autoritățile române, în toate locurile Jazz in the Park, pe toată durata evenimentului, în scopul pentru a asigura siguranța tuturor participanților.