blog img
Barcelona Gipsy Balkan Orchestra cântă marți pe scena de la Pata Rât. Accesul e pe bază de bilet neobligatoriu și transportul e gratuit

De la Operă, la Pata Rât

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra deschide festivalul Jazz in the Park în seara asta de la ora 20:00 la Opera Maghiară. Și pentru că au fost așa de bine primiți, am decis să mai organizăm un concert cu ei, de data asta la…Pata Rât, aproape de groapa de gunoi a Clujului, în cea mai izolată și defavorizată zonă a Clujului.

Dacă azi la Opera Maghiară concertul e sold out, mâine îi așteptăm pe toți cei care vor să descopere cea mai defavorizată zonă a Clujului, la Pata Rât. Amplasarea scenei de la Pata Rât face parte din demersul nostru de a ne implica în această zonă, iar Fondul Jazz in the Park va finanța proiecte educaționale, sociale și culturale care au legătură cu această zonă.

Amplasăm o scenă, îl aducem pe Dario Rossi, celebrul percuționist stradal devenit viral cu video-urile lui în care transformă obiectele reciclate în adevărate instrumente muzicale, iar pe scenă urcă trupe care îmbină ritmurile gipsy cu cele jazz și klezmer.

Program

Ora 16: Dario Rossi

Ora 18: Hot Club de Cluj

Ora 19: Taraf de Caliu, concert realizat cu sprijinul Centrului Cultural Clujean, care va organiza zona Jivipen în Parcul Central, loc de întâlnire și activități cu și despre comunitatea roma la care toți sunteți invitați

Ora 20: Barcelona Gipsy Balkan Orchestra

Cum ajungi la Pata Rât

Știm că e dificil să ajungi la Pata Rât, tocmai de aceea punem la dispoziție autobuze, cu ajutorul Primăriei și Companiei de Transport Public din Cluj, care să vă ducă din oră în oră până la locul unde amplasăm scena, dar și înapoi.

Iată programul curselor:Program Pata RatTe așteptăm cu drag la concertele de la Pata Rât, iar dacă dorești și vrei să ajuți cauza, poți cumpăra unul sau mai multe bilete neobligatorii care susțin Fondul Jazz in the Park. Banii vor fi folosiți pentru inițierea de proiecte culturale, educaționale și sociale în această zonă.

Mulțumim și te așteptăm. : )

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca