JAZZ IN THE PARK: ÎN TOT ORAȘUL

toate zonele

Timp de șapte ani, Jazz in the Park a oferit experiențe frumoase comunității necondiționat. Anul acesta, contextul ne-a determinat să schimbăm temporar formatul festivalului și să ducem atmosfera din Parcul Central în tot orașul. Pentru că ne dorim ca relația de prietenie dintre festival și comunitate să continue, am creat un abonament pentru prieteni care garantează accesul în toate zonele, indiferent de gradul de ocupare a capacității. Practic tu vei avea acces în orice zonă de festival, oricând.

Concertul de deschidere

Fanfare Ciocârlia deschide ediția din acest an a festivalului nostru și e o bucurie să-i avem din nou pe scena Jazz in the Park. Dacă vrei să ai parte de o seară energică și plină de muzică, te așteptăm în Iulius Parc în 2 septembrie!  

Parcul Muzeului Etnografic

În timpul festivalului, în fiecare curte din Parcul Etnografic va fi o sărbătoare. Fiecare gospodărie va găzdui o poveste, spusă fie prin intermediul muzicii, fie prin activitățile relaxante pe care le-am pregătit pentru voi. Întregul parc va avea un suflu aparte, iar momentele din timpul zilei vor funcționa ca un build-up pentru concertul mare al fiecărei seri. Vă veți putea bucura, așadar, de concerte de toate tipurile, de la muzică tradițională și lăutărească la jazz modern, de gustări savuraose și de momente frumoase alături de cei dragi.

Iulius Mall

Iulius Parc va găzdui prima scenă din cadrul Jazz int the Park, dedicată integral artiștilor și trupelor de jazz românesc. Am considerat că după vremuri grele, cel mai bine ne revenim dacă ne susținem unii pe alții, așa că ne-am decis să punem osul în a arăta valorile jazz-ului românesc. În jur de 10 trupe vor concerta pe scena noastră și pe lângă asta, vom realiza împreună proiecte speciale, înregistrări, interviuri și alte materiale muzicale.

Campus USAMV

Campusul USAMV va fi casa unui picnic cum nu ați mai văzut! Sute de pături puse pe iarbă, o piață mare de artizani, muzică de pe viniluri și concerte relaxante. Vă veți putea bucura de toate alături de prietenii cei mai apropiați.