blog img
Câteva reguli generale și recomandări pentru Jazz in the Park 2018

Jazz in the Park 2018 are loc în perioada 21 iunie-1 iulie. Festivalul se desfășoară timp de 11 zile în mai multe locuri din oraș: Opera Maghiară, curtea Muzeului de Artă, malul Someșului, în stradă, la Pata Rât, în Parcul Central.

Ca să ne bucurăm cu toții de festival, vă rugăm să respectați câteva reguli privind accesul și desfășurarea evenimentelor.

Reguli pentru concertele pe bază de bilete și abonamente

Concertele de la Opera Maghiară și din curtea Muzeului de Artă au loc în 21-27 iunie, cu începere de la ora 20:00. Accesul e permis în incinta zonei de concert de la ora 19:00. Vă rugăm să ajungeți înainte de ora 20:00 pentru a nu deranja alți participanți după începerea concertului.

Pentru concertele cu acces pe bază de bilet sau abonament se pot achiziționa bilete și abonamente din rețelele Bilete.ro, Eventim, BiletMaster, iar în limita locurilor disponibile și de la intrare.

Pentru concertele de la Opera Maghairă și de la Muzeu toți participanții au nevoie de bilet de intrare sau abonament, indiferent de vârsta lor. Pentru copiii între 0-2 ani nu recomandăm participarea la concertele de la Operă și de la Muzeu, iar pentru cei peste 2 ani recomandăm folosirea căștilor.

Ca regulă generală, nu e permis accesul participanților cu aparate foto profesionale și cu echipamente video. E interzisă folosirea blitzurilor pentru telefoanele mobile. De asemenea, e interzis accesul cu mâncare și băuturi aduse din afară.

Persoanele cu handicap beneficiază de reducere sau gratuitate dacă trimit o solicitare în acest sens, însoțită de un certificat valid care atestă invaliditatea, pe adresa info@jazzinthepark.ro, cu cel puțin 5 zile înainte de concert. Acestea se alocă în limita locurilor disponibile.

Conduita în timpul concertelor

Vă rugăm ca în timpul concertelor să nu deranjați alți participanți care vor să se bucure de concert, fie că e vorba despre concerte în parc, pe malul Someșului, la Operă, Muzeu, Pata Rât sau în stradă. În caz de urgențe sunați la 112 sau folosiți punctul de prim ajutor situat în proximitatea scenei.

Dacă există risc de ploaie, vă rugăm să folosiți pelerine și nu umbrele, pentru a nu deranja alți participanți.

 Refolosirea paharelor Jazz in the Park

De anul acesta, Jazz in the Park e primul festival din România care folosește doar pahare reutilizabile. Paharele vor fi disponibile la festival, la baruri. Fiecare participant va achita 3 lei pentru paharul primit. Paharul poate fi refolosit de mai multe ori, iar la final poate fi dus acasă sau returnat. Paharele reutilizabile nu se aruncă la coșul de gunoi, vă rugăm să nu le abandonați în parc sau în tomberoane. În cazul în care doriți, puteți să returnați paharul pe punctele noastre de retur și primiți înapoi contravaloarea lui, cei 3 lei achitați inițial. Dacă nu doriți să-l returnați, vă rugăm să lăsați paharul la orice voluntar, la barurile din cadrul festivalului sau la InfoPoint, dar în acest caz nu veți mai beneficia de contravaloarea paharului.

Punctele de retur pahare se află:

  • în parc: lângă barul UAD și lângă barul de la scena principală
  • pe malul Someșului: lângă bar
  • la Muzeul de Artă – lângă bar

Vă rugăm mult să respectați aceste reguli și să nu aruncați la coșul de gunoi paharele. Scopul lor este să fie refolosibile.

Regulamentul complet îl puteți citi aici.

Dacă aveți întrebări privind regulile generale, ne puteți contacta la numărul de telefon 0371 186 439.

Vă mulțumim!

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca