blog img
Câteva reguli pentru concertele de la Opera Maghiară

Ne apropiem cu pași repezi de primele concerte pe bilete de la Jazz in the Park 2017. Începem în seara asta cu concertul Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, care e sold out, mâine îl ascultăm pe Dhafer Youssef, iar miercuri pe Susana Baca.

Iată câteva reguli de acces și de bună desfășurare a concertelor:

Concertele încep la ora 20:00, la Opera Maghiară, iar accesul e permis de la ora 19:30 doar în baza biletului și abonamentului (tipărit sau online) sau a invitației/acreditării. Vă recomandăm să ajungeți cu cel puțin 15 minute înainte de începerea concertelor.  Invitațiile și acreditările se pot ridica de la ora 19 de la Casieria Operei Maghiare.

Biletul permite acces la un concert, în timp ce abonamentul vă dă dreptul să intrați la toate cele 3 concertele de la Opera Maghiară și la petrecerile de vineri și sâmbătă noapte.

Vrem să oferim tuturor o experiență cât mai plăcută, prin urmare accesul în timpul pieselor nu va fi permis.

Vă rugăm să aveți telefoanele pe modul silențios (sau închise) pentru a vă bucura cât mai mult de concert.

Fotografiatul cu aparate profesioniste DSLR e permis doar jurnaliștilor acreditați și fotografilor oficiali, în primele 15 minute ale concertului.

Accesul e interzis cu mâncare sau băutură, iar în sală este interzis consumul de orice fel de produse  La etaj există un bar la care vă invităm să rămâneți după concert la socializare.

Sperăm să vă bucurați din plin de concert și de tot festivalul.

Să-nceapă Jazz in the Park 2017! 🙂

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca