blog img
Ce pregătim la Jazz in the Park #7

Ediția a șaptea a festivalului nostru vine cu o mulțime de surprize. Avem cel mai bun line-up de până acum, o structură diferită, proiecte faine pe care vrem să le susținem alături de voi în cadrul Fondului Jazz in the Park și o mulțime de alte activități pe care abia așteptăm să ți le împărtășim. Și, mai mult decât atât, am hotărât că anul acesta este, oficial, despre prieteni. Pentru că, mai mult decât orice, Jazz in the Park se împrietenește cu toți cei care iau parte la el: colegi, voluntari, parteneri, sponsori, artiști și, nu în ultimul rând, spectatori.

4 zile de super-concerte cu intrare liberă

De când am început festivalul, am încercat să aducem atât artiști renumiți, care să bucure publicul nostru, cât și artiști mai puțin cunoscuți, dar care credem că merită toată atenția. Mai mult decât atât, ne-am dorit să creștem cu fiecare ediție și credem că am reușit. Drept urmare, anul acesta pe scenele festivalului vor concerta artiști precum Marcus Miller, Judith Hill, Ghost-Note, Delvon Lamarr Organ Trio, Tiny Fingers, Shai Maestro și mulți alții. E un line-up divers, în care se întâlnesc trupe extrem de diferite ca sound, dar foarte cool. Și când zicem că e cel mai bun line-up al nostru, nu greșim cu nimic.

Poți să vezi lista tuturor artiștilor chiar aici: jazzinthepark.ro/line-up.

Partea și mai faină e că toate concertele din 4-7 iulie sunt gratuite, ca tu să te poți bucura de fiecare artist și de toate activitățile pe care le pregătim pentru tine. Așa că nu trebuie decât să ții minte datele astea și să ne vedem în Parcul Central din Cluj-Napoca.

3 proiecte susținute prin Fondului Jazz in the Park

Și anul acesta ne dorim să susținem proiecte socio-culturale alături de tine. Prin urmare, deși participarea la festival este gratuită, poți oricând să contribui la Fondul Jazz in the Park prin achiziționarea biletului neobliatoriu.

Cum funcționează? Foarte simplu: îți cumperi biletul neobligatoriu online (o poți face și fizic, pe perioada festivalului, de la standul Fondului din Parcul Central), iar banii strânși merg anul acesta înspre trei proiecte: Voucherul cultural, inițiat de Centrul Cultural Clujean, Terapie prin artă, un proiect Create.Act.Enjoy, și Drama 5 – rezidențe de scriere dramatică, proiect al celor de la REACTOR de creație și experiment. E ca un fel de fondul clasei, dar de dimensiuni mult mai mari.

Dacă vrei să afli mai multe, dă un click aici: jazzinthepark.ro/fondul.

Activități non-muzicale

Pe lângă asta, avem în plan o grămadă de alte lucruri interesante pe care să le poți explora în timpul festivalului. Ca teaser, îți spunem așa: un târg de echipamente audio și viniluri, un târguț vintage, o zonă specială dedicată tuturor copiilor, silent concerts și o scenă specială pentru concertele de la miezul nopții. Așa că pregătește-te de pe acum pentru câteva experiențe de care să te bucuri din plin alături de cine vrei tu.

O să fii în parc între 4 și 7 iulie, da?

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca