Community Projects

UN ALTFEL DE FONDUL JAZZ IN THE PARK
DESPRE

Jazz in the Park Community Projects are drept scop susținerea proiectelor cultural-artistice din Cluj-Napoca. Încă din 2015, an în care am lansat Fondul Jazz in the Park, ne-am propus să sprijinim comunitatea din care facem parte. De atunci și până acum am reușit să mobilizăm peste 70.000 euro, bani care s-au întors în comunitate. 

În 2021, dat fiind contextul actual, am decis să punem festivalul  în slujba comunității artistice locale. 

Jazz in the Park este un proiect al comunității și a încercat de-a lungul timpului să susțină artiștii și scena culturală locală prin Fondul Jazz in the Park și prin acțiunile festivalului. Chiar dacă anul acesta Fondul Jazz in the Park nu va fi așa cum îl știm, am creat un cadru în care orice operator cultural și artist local să aibă un spațiu de exprimare și să ducem împreună Jazz in the Park în tot orașul. 

Prin intermediul acestui call, vizăm artiști, operatori culturali și grupuri informale care să facă parte din povestea Jazz in the Park prin proiecte, spectacole, expoziții sau ateliere artistice. Pentru susținerea lor și a muncii lor punem la dispoziție onorarii, ajutându-i astfel în realizarea unor proiecte care să fie integrate în ediția din acest an a festivalului.  

PE SCURT
  • Oferim granturi de 2.000 euro pentru a sprijini 5 proiecte clujene.
  • Proiectele finanțate vor fi incluse în programul oficial al festivalului. 
  • Căutăm proiecte artistice diverse, care aduc un plus valoare comunității clujene.
  • Încurajăm proiecte, spectacole, expoziții, ateliere artistice cu tema Jazz în tot orașul
  • Proiectele selectate trebuie să propună cel puțin un eveniment public (spectacol, expoziție, atelier artistic, concert, etc.) în cadrul festivalului.
DEADLINE: 11 IULIE

Te rugăm să parcurgi Regulamentul oficial înainte de înscriere.