Design the T-Shirt for Jazz in the Park

Design the T-Shirt for Jazz in the Park
Vrem să ne faci un design / o ilustrație pentru tricoul Jazz in the Park 2017. Dacă iese fain și ne place, îți dăm un hamac. Și 300 de euro. Apoi, desigur, tricoul tău ajunge la cel mai mare festival de jazz din România.

Ne dorim să fii creativ. Grafica trebuie să conțină logo-ul Jazz in the Park (click aici: arhiva ZIP), anul și ediția, încadrate în layout. În rest, arată-ne cum vezi tu Jazz in the Park 2017. Suprafața imprimabilă este de maxim 230 x 300 mm, 300 dpi, acceptăm orice fel de fișiere pentru jurizare, dar la final vom avea nevoie de PSD / PDF / EPS / AI / TIFF (cu layere), full color (CMYK/RGB) pentru a începe producția de masă.

Termenul limită de înscriere este 8 iunie 2017, iar câștigătorul va fi anunțat în 12 iunie. Vom alege un singur câștigător care va primi cei 300 de euro, hamacul și un tricou cu grafica desemnată câștigătoare pe dimensiune XXL. #justkidding #lol

Propunerile vor fi analizate de un juriu format din Paul Bucovesan – Art Director Fapte, Claudiu Stanciu – Marketing Director Fapte și Andi Daisler – Marketing Manager Daisler Print House.

Vom avea și o secțiune de Vot al Publicului unde vor participa toate propunerile voastre dacă veți fi de acord să participați și în etapa publică a jurizării. Între 12-19 iunie oricine va putea vota cel mai frumos design, iar vizualul care primește cele mai multe voturi va fi imprimat în multe exemplare și va sta alături de exponatele merchandise oficiale Jazz in the Park 2017.

Aici poate fi parcurs regulamentul concursului.
Vă dorim mult succes și vă mulțumim pentru implicare!
Formularul de aplicare stă alăturat.

 

[contact-form-7 id="757" title="Formular inscriere"]