Concursul International Jazz in the Park

Concursul se adresează artiștilor muzicieni, pasionați de jazz. Pentru a vă înscrie în Concursul Jazz in the Park vă rugăm să completați formularul alăturat până în 14 mai 2018, ora 23:59.

For English version click here.
Magyar regisztációhoz klikk ide.

Vă rugăm să vă asigurați înainte de a vă înscrie în competiție că ați parcurs cu atenție Regulamentul concursului.

Proiectele înscrise în concurs vor avea un profil public pe acest website. De aceea, anumite câmpuri din formularul de înscriere vor fi făcute publice. Vă rugăm să vă asigurați că informațiile introduse sunt clare și corecte, astfel încât prezentarea proiectului vostru să fie relevantă pentru public și pentru juriu.

Concursul Internațional Jazz in the Park va avea loc în 22-24 iunie 2018 pe scena dedicată competiției, pe malul Someșului din Cluj, în prezența juriului și a publicului festivalului.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații ne puteți contacta oricând pe adresa concurs@jazzinthepark.ro.

Premiile puse în joc

1) Secțiunea Interpretare

Premiul I: 9.000 lei și 2 contracte plătite pentru 2 concerte în Festivalului Jazz in the Park 2018 și 2019, pe scena principală. Premiul II: 4.500 lei. Premiul III: 2.500 lei.

Oferm două premii speciale a câte 1.000 de lei fiecare, pentru cel mai bun instrumentist și pentru cea mai bună voce, respectiv vor mai exista premii în aparatură muzicală și invitații la alte evenimente.

2) Secțiunea Compoziție a Concursului Jazz in the Park 2018

Premiul pentru cea mai valoroasă compoziție 1.000 de lei.

Juriul

Concursul Internațional Jazz in the Park este jurizat de specialiști ai domeniului: Stefan Vannai – profesor de jazz, Bágyi Balázs – președintele Uniunii de Jazz din Ungaria, Radu Pieloiu – membru în trupele Sebastian Spanache Trio, Monom, Helen și Alexandrina, Marius Chivu – redactor Dilema veche și Aranka Takacs – managerul Concursului Internațional Jazz in the Park.