Concursul International Jazz in the Park

Concursul se adresează artiștilor muzicieni, pasionați de jazz. Pentru a vă înscrie în Concursul Jazz in the Park vă rugăm să completați formularul alăturat până în 14 mai 2018, ora 23:59.

For English version click here.
Magyar regisztációhoz klikk ide.

Vă rugăm să vă asigurați înainte de a vă înscrie în competiție că ați parcurs cu atenție Regulamentul concursului.

Proiectele înscrise în concurs vor avea un profil public pe acest website. De aceea, anumite câmpuri din formularul de înscriere vor fi făcute publice. Vă rugăm să vă asigurați că informațiile introduse sunt clare și corecte, astfel încât prezentarea proiectului vostru să fie relevantă pentru public și pentru juriu.

Concursul Internațional Jazz in the Park va avea loc în 22-24 iunie 2018 pe scena dedicată competiției, pe malul Someșului din Cluj, în prezența juriului și a publicului festivalului.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații ne puteți contacta oricând pe adresa concurs@jazzinthepark.ro.

Premiile puse în joc

1) Secțiunea Interpretare

Premiul I: 9.000 lei și 2 contracte plătite pentru 2 concerte în Festivalului Jazz in the Park 2018 și 2019, pe scena principală. Premiul II: 4.500 lei. Premiul III: 2.500 lei.

Oferm două premii speciale a câte 1.000 de lei fiecare, pentru cel mai bun instrumentist și pentru cea mai bună voce, respectiv vor mai exista premii în aparatură muzicală și invitații la alte evenimente.

2) Secțiunea Compoziție a Concursului Jazz in the Park 2018

Premiul pentru cea mai valoroasă compoziție 1.000 de lei.

Juriul

Concursul Internațional Jazz in the Park este jurizat de specialiști ai domeniului: Stefan Vannai – profesor de jazz, Bágyi Balázs – președintele Uniunii de Jazz din Ungaria, Radu Pieloiu – membru în trupele Sebastian Spanache Trio, Monom, Helen și Alexandrina, Marius Chivu – redactor Dilema veche și Aranka Takacs – managerul Concursului Internațional Jazz in the Park.

Câmp public
Câmp public. Toate formațiile sunt înscrise automat la secțiunea interpretare. Dacă aveți compoziții proprii și doriți să vă înscrieți și la secțiunea Compoziție, vă rugăm să bifați ambele câmpuri
Câmp public
Câmp public
Câmp public. Descriere scurtă și relevantă a formației, ce va fi folosită în materialele de promovare (maxim 300 de caractere).
Dacă doriți să ne comunicați alte informații despre formație, vă rugăm să le introduceți în câmpul de mai sus

MEDIA PACK
Câmp public. Încărcați o fotografie a formației în componența care va participa la concurs
Link către clipul demo, pregătit pentru juriu: trebuie să fie o înregistrare video live de minim 2 minute a unei piese a formației voastre, în componența care va participa la concurs.
Câmp public. Înregistrare pentru promovare (video clip sau montaj de studio).
Câmp public
Câmp public
Câmp public
Câmp public

MEMBRII FORMAȚIEI
Câmp public
Vă rugăm să atașați o arhivă care să conțină copiile cărților de identitate ale membrilor formației care vor participa la concurs

CAZARE
În cazul în care solicitați cazare bifați perioada de ședere
Selectați numărul persoanelor care doriți sa fie cazate.

TRANSPORT
Jazz in the Park decontează transportul în sumă maximă de 250 de lei pentru deplasări în România și 650 de lei pentru transport internațional.
Bifați mijlocul de transport cu care planificați să ajungeți la festival în cazul în care veți fi selectat pentru finală.

TERMENI ȘI CONDIȚII. Prin trimiterea acestui formular consimt asupra faptului că:

Termenul limită pentru înscrierea aplicațiilor este 14 mai 2018, ora 23:59. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, ne puteți contacta oricând pe adresa concurs@jazzinthepark.ro. Vă dorim mult succes!