Concursul Internațional Jazz in the Park

Concursul se adresează artiștilor muzicieni, pasionați de jazz. Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul alăturat până în 1 aprilie 2019, ora 23:59.

For the English version click here.

Vă rugăm să vă asigurați că ați parcurs cu atenție Regulamentul concursului înainte de a vă înscrie în competiție.

Proiectele înscrise în concurs vor avea un profil public pe acest website. De aceea, anumite câmpuri din formularul de înscriere vor fi făcute publice. Vă rugăm să vă asigurați că informațiile introduse sunt clare și corecte, astfel încât prezentarea proiectului vostru să fie relevantă pentru public și pentru juriu.

Concursul Internațional Jazz in the Park va avea loc în 3-5 mai 2019 pe scenele dedicate competiției, în prezența juriului și a publicului concursului.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații ne puteți contacta oricând pe adresa concurs@jazzinthepark.ro.

Premiile puse în joc

1) Secțiunea Open Air:
Premiul I: 9.500 lei net și invitația de a susține un concert în cadrul festivalului Jazz in the Park în perioada 4 – 7 Iulie 2019 (onorariu 2.250 de lei net)
Premiul 2: 4.750 lei net și invitația de a susține un concert în cadrul festivalului Jazz in the Park în perioada 4 – 7 Iulie 2019 (onorariu 2.250 de lei net)
Premiul 3: Monitoare de studio, oferite de compania Acoustic Density

2) Secțiunea Club
Premiu special: turneu de 4 orașe în România (onorariu total, 6.000 lei net).

3) Secțiunea Compoziție:
Premiul pentru cea mai valoroasă compoziție: 1.000 lei net.

4) Premiul Best Romanian Band:
Turneu de 7 concerte în România oferit de Staropramen (onorariu 2.250 lei/ concert, costuri de cazare și transport incluse)

5) Mențiuni speciale:
Trei mențiuni pentru cei mai buni muzicieni – 1.000 lei în bani sau bunuri, oferite de Bosch și AV Store.

Toți participanții vor primi filmarea integrală a concertului lor, alături de fotografii realizate în cadrul Concursului Internațional Jazz in the Park, pentru a le putea folosi cu scpoul de a promova trupa din care fac parte.

Juriul
Concursul Internațional Jazz in the Park este jurizat de specialiști ai domeniului: Stefan Vannai – membru onorific, coordonatorul festivalului studențesc Jazz Napocensis, Peter Dimitriov – directorul festivalului A to Jazz, Bulgaria, Mihai Moldoveanu – bassistul trupei Jazzybit, George Durbălău – podcaster, reprezentant ArboMedia, și Horea Marc – stage managerul festivalului Jazz in the Park.

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca