Verseny 2017

A versenybe való jelentkezés a jobboldali űrlap kitöltését feltételezi 2017. június 1.-i határidővel, amely 23:59 perckor zárul. 

Kérünk az űrlap kitöltése előtt győzödj meg arról, hogy elolvastad figyelmesen a szabályzatot (Regulamentul concursului) és egyetértesz annak feltételeivel.

A versenybe sikeresen bejelentkezett együttesek számára egy nyilvános profilt hozunk létre a www.jazzinthepark.ro/concurenti oldalon. Kérjük ennek tudatában töltsd ki az űrlap nyilvános mezőit, és vedd figyelembe, hogy az információk érthetőek, világosak és mérvadóak úgy a zsűri, mint a közönség számára is.

Ha kérdéseid vannak vagy plusz információt szeretnél írj nekünk román, magyar vagy angol nyelven: concurs@jazzinthepark.ro.

A jelentkező zenészek a verseny számára fenntartott Szamos-parti színpadon játszanak majd, a Jazz in the Park fesztivál keretében.

Díjak

Előadói kategóriában: 1 díj: nettó 9000 lej (lej 10440 bruttó) és a 2018-as Jazz in the Park nyitókoncert a nagyszínpadon. 2. díj: nettó 4500 lej (lej 5220 bruttó). 3. díj: 2500 nettó lej (2900 lej bruttó). Különdíjak: legjobb szólistánakjáró díj nettó 1000 lej (1160 lej bruttó), a legjobb hangszeresnek járó díj nettó 1000  lej (1160 lej bruttó).

Zeneszerzés kategória: a legértékesebb szerzeményért járó díj: hangfelvétel és utómunkálatok 4 szám erejéig a kolozsvári Corvin Recording Studio professzionális stúdiótermében. Zeneszerzési különdíj nettó 1000 lej (1160 lej bruttó).

A zsűri tagjai:

Bágyi Balázs, a Magyarországi Jazz Szövetség elnöke, Florian Lungu, a romániai jazzvilág tudósítója, író és koncertszervező, Stefan Vannai, jazz-tanár, Dragoș Bâscă, koncertszervező, a Twin Arts managing partnere, valamint Takács Aranka, a  Jazz in the Park Nemzetközi Vreseny menedzsere.

Együttes neve:

Tagok neve és a hangszerek megnevezése (ugyanazok a személyek kell jelen legyenek a III. Jazz in the Park Nemzetközi Versenyen):

Származási ország és település:

Az együttes története (biográfiája):

0 characters remaining

Youtube hivatkozás. Legalább 2 perces élő demo videoklipp, amelyben a versenyen résztvevő tagok láthatók.

Az együttes fotója:

Tölts fel egy képet jpg pormátumban, amely ne haladja meg a 2 Mb-ot. A képen a versenyen résztvevő tagok kell megjelenjenek.
(nyilvános mező)

Személazonossági igazolványokat tartalmazó archívum:

Tölts fel egy archívumot, amely a versenyen résztvevő tagok személyazonossági igazolványait tartalmazza. Az archívum rar, zip, pdf vagy jpg formátumú adatot tartalmazhat, maximum 2Mb méretben.
(titkos mező)

Az együttes facebook oldala

Minden együttes automatikusan bekerül az előadói kategóriába. Ha van saját komponált számotok, a zeneszerzés kategóriába is bekerülhetsz ha kipipálod az alábbi kockát. Egyetértek
Alulírom, hogy az együttes képviselője vagyok és rendelkezem a III. Jazz in the Park Nemzetközi Verseny jelentkezési űrlapja kitöltésének jogával.
Alulírom, hogy amennyiben az együttes bekerül a finalisták közé, az együttes jelen tud lenni Kolozsváron 2017. június 27-28-29.-én, hogy megtartsa fél órás koncertjét az erre szánt Szamos-parti színpadon.
Egyetértek a verseny szabályzatával és alulírom, hogy betartom azokat.
Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca