Verseny 2017

A versenybe való jelentkezés a jobboldali űrlap kitöltését feltételezi 2017. június 1.-i határidővel, amely 23:59 perckor zárul. 

Kérünk az űrlap kitöltése előtt győzödj meg arról, hogy elolvastad figyelmesen a szabályzatot (Regulamentul concursului) és egyetértesz annak feltételeivel.

A versenybe sikeresen bejelentkezett együttesek számára egy nyilvános profilt hozunk létre a www.jazzinthepark.ro/concurenti oldalon. Kérjük ennek tudatában töltsd ki az űrlap nyilvános mezőit, és vedd figyelembe, hogy az információk érthetőek, világosak és mérvadóak úgy a zsűri, mint a közönség számára is.

Ha kérdéseid vannak vagy plusz információt szeretnél írj nekünk román, magyar vagy angol nyelven: concurs@jazzinthepark.ro.

A jelentkező zenészek a verseny számára fenntartott Szamos-parti színpadon játszanak majd, a Jazz in the Park fesztivál keretében.

Díjak

Előadói kategóriában: 1 díj: nettó 9000 lej (lej 10440 bruttó) és a 2018-as Jazz in the Park nyitókoncert a nagyszínpadon. 2. díj: nettó 4500 lej (lej 5220 bruttó). 3. díj: 2500 nettó lej (2900 lej bruttó). Különdíjak: legjobb szólistánakjáró díj nettó 1000 lej (1160 lej bruttó), a legjobb hangszeresnek járó díj nettó 1000  lej (1160 lej bruttó).

Zeneszerzés kategória: a legértékesebb szerzeményért járó díj: hangfelvétel és utómunkálatok 4 szám erejéig a kolozsvári Corvin Recording Studio professzionális stúdiótermében. Zeneszerzési különdíj nettó 1000 lej (1160 lej bruttó).

A zsűri tagjai:

Bágyi Balázs, a Magyarországi Jazz Szövetség elnöke, Florian Lungu, a romániai jazzvilág tudósítója, író és koncertszervező, Stefan Vannai, jazz-tanár, Dragoș Bâscă, koncertszervező, a Twin Arts managing partnere, valamint Takács Aranka, a  Jazz in the Park Nemzetközi Vreseny menedzsere.

[contact-form-7 id="535" title="Formular inscriere"]
Staropramen
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca
BCR
Mega Image