blog img
Cumpără brățara, susține proiecte, implică-te în comunitate

Mai sunt numai patru zile de Jazz in the Park, iar festivalul ajunge, în final, acolo unde s-a născut, în Parcul Central. Ultimele zile sunt lungi și pline de concerte super ce au intrare liberă, iar dacă vrei poți să cumperi un bilet neobligatoriu de susținere a Fondului Jazz in the Park.

Jazz in the Park e singurul festival din România cu bilete neobligatorii. Accesul la toate concertele din parc este gratuit, iar biletul neobligatoriu e modul prin care te poți implica și susține creativitatea.

În funcție de suma pe care alegi să o donezi vei primi o brățară care anul acesta e disponibilă în trei culori: albastru, galben și roșu.

  • Brățara Albastră, cea de 10 lei, e brățara de Susținător
  • Brățara Galbenă e destinată fanilor jazz și costă 30 lei
  • Brățara Roșie, denumită Super Jazz Fan costă 100 lei.

Banii pe care îi strângem vor fi folosiți pentru a finanța proiecte creative, frumoase și interesante care, credem noi (dar și un juriu care a deliberat îndelung), merită să fie transformate în realitate. Artiștii care au conceput aceste proiecte merită încurajați, iar astfel încercăm să-i ajutăm, împreună cu voi.

Cum îmi iau brățara?

  • Cumpără un bilet neobligatoriu online de aici, de pe Eventim sau BiletMaster, selectează suma pe care vrei să o direcționezi spre Fond. Îți poți preschimba biletul în brățara oricând, la festival, în Parcul Central.
  • Spune-le și altora despre fond: online sau offline – folosește în social media hastagurile #AmCumparatBratara #FondulJazzinthePark (pune și o poză cu brățara ta Jazz in the Park 2018) ca să le dai și altora de veste că pot susține Fondul.
  • Hai la festival, cumpără de la voluntarii Fondului Jazz in the Park biletul neobligatoriu și primești pe loc brățara de susținător/jazz fan/super jazz fan.

Să vă spunem și care sunt proiectele pentru care poți alege să donezi o sumă la alegere:

Fata Știmei Apelor este un roman grafic care explorează conflictul dintre progresul tehnologic și natură. Banda desenată artistică este plină de aventură, dinamism și elemente fantastice, iar aici apar personaje și motive din basmele est-europene. Inițiatori: Maria Surducan și Benczedi Anna Julia.

deCluj este o colecție inedită de planșe machetabile: proiectul ne invită să descoperim arhitectura Clujului prin joacă, construind clădiri din hârtie ușor de asamblat, indiferent de vârstă sau îndemânare. Un „altfel” de ghid urban, care contribui​e​ la conturarea și completarea unei imagini contemporane asupra patrimoniului multicultural al Clujului. Inițiatori:  Klara Veer și Dan Burzo.

An Almost Political Diary e o carte de artist a Luciei Mărneanu, un colaj la granița dintre political cartoon și jurnal grafic, inspirat din notațiile răsfirate pe marginea agendelor personale. Lucia cartografiază surplusul informațional cu care ne confruntăm într-o țesătură de observații fugitive, tatonând repetitiv posibile concluzii în jurul unor teme ca: absurdul; locarea și dislocarea; sensul și lipsa sensului; haosul informațional și sfârșitul istoriei. Inițiatori: Lucia Mărneanu și Oana Hodade.

„Générique” Interactiv  constă în producția unui concert influențat de jazz și muzică electronică într-un spațiu care funcționează nu doar ca scenă, ci ca un spațiu de instalație sonoră interactivă. Inițiatori: Joszef Iszlai și Ors Albert-Nagy.

Illustrated Facts About Transylvania este o carte de ilustraţii despre Transilvania, un ghid al turistului modern. O carte suvenir, ilustrată pe baza curiozităților despre Transilvania, o combinație între moștenirea istorică și culturală cu stilul de viață autentic, presărat cu mituri, superstiții și umor. Inițiator: Stela Caraman.

Fotopia Collective reprezintă o serie de evenimente dedicate fotografiei documentare, ce reunesc la Cluj cei mai importanți fotografi documentarişti din România și din străinătate, printr-o serie de expoziții, proiecții, dezbateri, ateliere și evenimente speciale. Inițiator: Călin Ilea.

La festival poți interacționa direct cu creatorii proiectelor, pentru a afla mai multe informații direct de la ei, în cadrul unei expoziții în Parcul Central.  

Și dacă plouă, și dacă-i soare, noi vă așteptăm în Parcul Central să ne bucurăm împreună de o atmosferă plăcută și muzică bună. Indiferent dacă alegi sau nu să donezi pentru această cauză, ești binevenit la toate concertele.

Distracție plăcută!

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca