Vă rămâne totuși ceva bun și după pandemia asta. E de datoria noastră să credem asta și să facem să se întâmple. Dacă nu, totul a fost degeaba.

Având atâtea restricții, în special în organizarea de evenimente, am petrecut mult timp gândindu-ne ce altceva mai poate face Jazz in the Park. Ne doream să rămânem conectați la comunitate și la industria muzicală, dar să avem niște inițiative care nu pot fi influențate de restricții.

Alin Vaida, Director Jazz in the Park

Ei bine, am descoperit o nouă lume. Am născocit proiecte noi. Ne dorim să lucrăm cu mai mulți artiști, vrem să lăsăm o amprentă mai mare în industria muzicală și culturală, nu doar printr-un festival, ci prin tot ce facem și sprijinim. Ne-am dat seama că un festival nu e totul. Însă e un început al naibii de bun. Ne-am dat seama că Jazz in the Park poate fi un context pentru multe lucruri minunate care să se întâmple. Și veți vedea această schimbare începând cu ediția din 2021.

Vom avea multe concepte creative noi, programe pentru artiști, experiențe auditive pentru public, producție de content online și multe alte inițiative. De acum înainte, Jazz in the Park nu va mai fi doar un festival. Va deveni un CONTEXT. Să țineți minte asta.

Jazz in the Park EXPLAINED

Jazz in the Park EXPLAINED

Salut! Alin aici, de la Jazz in the Park. E un an ciudat și greu, iar noi am fost nevoiți să ne regrupăm și să facem...

Jazz in the Park: Prolog

Jazz in the Park: Prolog

Pentru că nu mai putem aduna un oraș întreg în Parc, ne-am hotărât să ducem festivalul în tot orașul și spiritul din Parcul Central odată cu el. Vom face Jazz in the Park În Tot Orașul. 

Va fi Jazz in the Park

Va fi Jazz in the Park

Jazz in the Park 2021 se întâmplă între 2 și 5 septembrie, în tot orașul. Am decis să facem asta după multe dezbateri și ținând cont de foarte multe motive.