Vă rămâne totuși ceva bun și după pandemia asta. E de datoria noastră să credem asta și să facem să se întâmple. Dacă nu, totul a fost degeaba.

Având atâtea restricții, în special în organizarea de evenimente, am petrecut mult timp gândindu-ne ce altceva mai poate face Jazz in the Park. Ne doream să rămânem conectați la comunitate și la industria muzicală, dar să avem niște inițiative care nu pot fi influențate de restricții.

Alin Vaida, Director Jazz in the Park

Ei bine, am descoperit o nouă lume. Am născocit proiecte noi. Ne dorim să lucrăm cu mai mulți artiști, vrem să lăsăm o amprentă mai mare în industria muzicală și culturală, nu doar printr-un festival, ci prin tot ce facem și sprijinim. Ne-am dat seama că un festival nu e totul. Însă e un început al naibii de bun. Ne-am dat seama că Jazz in the Park poate fi un context pentru multe lucruri minunate care să se întâmple. Și veți vedea această schimbare începând cu ediția din 2021.

Vom avea multe concepte creative noi, programe pentru artiști, experiențe auditive pentru public, producție de content online și multe alte inițiative. De acum înainte, Jazz in the Park nu va mai fi doar un festival. Va deveni un CONTEXT. Să țineți minte asta.

Despre fumat în Parcul Etnografic

Despre fumat în Parcul Etnografic

O spunem răspicat și asumat: suntem un festival IQOS friendly. Acest statement aduce cu sine niște reguli simple, pe...

Programul pe zile Jazz in the Park 2022

Programul pe zile Jazz in the Park 2022

Mulți dintre voi ne-ați întrebat de biletele pe zile, așa că am zis să ieșim cu cei mai așteptați artiști acum. Cam așa va arăta primul weekend din septembrie la noi, dar e de luat în considerare că mai avem un val de anunțat, undeva pe la mijloc de august. Even more jazz, we knooow.