blog img
De ce să vii la Jazz in the Park 2019?

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru acest sfârșit de săptămână, atunci îți propunem să dai o fugă până în Parcul Central pentru a te bucura din plin de atmosfera relaxată a festivalului nostru. De fapt, chiar și dacă ți-ai făcut planuri, merită să le dai peste cap pentru asta. Suntem siguri că fuga se va transforma în ore bune petrecute în festival, pentru că noi nu glumim când spunem că această ediție e cea mai bună de până acum.  

Hai să scurtăm introducerea și să-ți spunem de ce chiar e fain să vii la Jazz in the Park 2019.

  • Pentru că muzica pe care vei asculta nu e chiar cea pe care suntem obișnuiți să o auzim zi de zi. Vei putea lua parte la, probabil, cel mai important concert de jazz de până acum din Cluj-Napoca, iar asta pentru că îl avem headliner pe Marcus Miller. Da, ACEL Marcus Miller. Și nu numai el, ci o grămadă de alți artiști extraordinari. 
  • Pentru că te vei putea bucura de patru zile de relaxare și voie bună  alături de prietenii sau familia ta. În parc găsești de toate: muzică bună, activități faine, hamace comode, mâncare delicioasă și băuturi reci. Parcul Central va fi în acest weekend zona cea mai prietenoasă și răcoroasă din oraș, așa că e locul ideal în care să te refugiezi. 
  • Pentru că îți vei face amintiri cum altele nu-s. Iar aici nu ne referim doar la pozele pe care le vei face prin parc, ci și la lucrurile pe care le vei putea cumpăra de la cele două târguri, Târguțul Vintage și Music Bazaar, la expozițiile de pictură sau de fotografie pe care le vei putea admira sau la lucrurile pe care le vei putea învăța. De exemplu, cum să bați la tobe sau cum să rezolvi cubul Rubik. 
  • Pentru că ai tăi copii se vor distra de minune alături de tine sau de alți copii. Au ocazia să participe la concursuri, activități muzicale, jocuri de societate și câte și mai câte. Se pot da chiar și pe tiroliană, dacă sunt aventurieri și încrezători în forțele lor. Și suntem siguri că sunt. 

Ce zici? Te-am convins să treci pe la noi? Dacă da, nu uita să aduci și o carte pe care vrei să o donezi. O poți lăsa la standul Diverta (din Foișor), iar în schimb vei primi reducere la următoarea ta carte cumpărată din librăria cu pricina.

Ne vedem în parc!

A scris Andreea Codău, voluntar Jazz in the Park 2019 

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca