blog img
Duminică, ziua 7: Ultima zi la Jazz in the Park 2017 cu Jojo Mayer & Nerve, Vintage Trouble, Mammal Hands

Am intrat în ultima zi a festivalului Jazz in the Park, ediția 2017. Pentru ziua de duminică am păstrat câteva dintre formațiile extraordinare pe care credem că trebuie să le asculți cel puțin o dată live. Unul dintre cei mai buni bateriști din lume, Jojo Mayer, vine cu trupa lui, Nerve, celebră pentru modul în care combină jazzul cu drum&base, electronică, jungle și alte stiluri. De la ora 15:00 îl întâlnim la Meet & Greet, la Electro-Jazz Stage. Vintage Trouble va anima cu siguranță Parcul Central cu ritmurile lor și ne va face să dansăm, într-un concert în premieră națională.

După ce au captivat audiențele de pe tot Globul, au cântat pe aceeași scenă cu Rolling Stones și au avut turnee în America și Europa cu The Who, AC/DC, Lenny Kravitz și Willy Nelson, în sfârșit Vintage Trouble cântă și în România. De neratat sunt și concertele Jojo Mayer & Nerve, Mammal Hands, Niogi and Pete Lockett, Gauthier Toux Trio, Brum, Butterfies in my Stomach.

Niogi concertează împreună cu Pete Lockett, unul dintre cei mai versatili si prolifici tobosari la nivel mondial. El a concertat alaturi de artisti precum: Björk, Peter Gabriel, Robert Plant, Dido, Bill Bruford, Hariprasad Chaurasia, Jeff Beck, The Verve si multi altii. De asemenea, Pete Lockett a realizat elementele de percutie pentru nenumarate filme, incluzand cinci dintre faimoasele pelicule cu James Bond, agentul 007. Artistul are 20 de albume lansate pana in prezent.

În plus, continuă și azi concertele în stradă.

Iată programul ultimei zile de la Jazz in the Park 2017:

Concertele din stradă încep la ora 17:00 cu un recital de saxofon susținut de Matei Crețiu. În același loc are loc, de la 17:30 concertul Say What Experiment, iar de la 21:30 la Off the Wall ne cântă Ad Libitum Voices.

În parc activitățile încep la ora 12. De atunci sunt active zonele cu board game-uri și jocuri pentru cei mari, dar și spațiile de joacă pentru cei mai mici jazziști, locul dedicat lecturii, bicicletelor, spotului, zona Jivipen dedicată culturii roma, dar și Târguțu Vintage.

Muzica în parc începe azi la ora 17:00 cu un energic spectacol de percuție și continuă până la ora 23:00.

Ora 15:00: Meet &greet cu Jojo Mayer/Nerve, Electro-Jazz Stage, Parcul Central

Ora 17:00: Barbarossa Percussion, Jazz Up Meeting Point, Parcul Central

17:00: Muzică și dans cu artiștii din Pata Rât

Ora 17:30: Gauthier Toux Trio, Main Stage, Parcul Central

Ora 18:00: Brum, Electro-Jazz Stage, Parcul Central

Ora 18:30: Matei Crețiu, Jazz Up Meeting Point, Parcul Central

Ora 19:00: Butterflies in my Stomach, Main Stage, Parcul Central

Ora 19:30: Niogi and Pete Lockett, Electro-Jazz Stage, Parcul Central

Ora 20:30: Mammal Hands, Main Stage, Parcul Central

Ora 21:00: Jojo Mayer & Nerve, Electro-Jazz Stage, Parcul Central

Ora 22:00: Vintage Trouble, Main Stage, Parcul Central

Intrarea la concertele din Parcul Central e liberă, cu bilet neobligatoriu pe care îl poți plăti dacă vrei să susții Fondul Jazz in the Park. Banii strânși merg spre proiecte educaționale, sociale și culturale. În schimbul a 10 lei primești o brățară Jazz in the Park, iar dacă direcționezi cel puțin 50 de lei primești un tricou de susținător al Fondului. Detalii despre fond găsești aici.

Ce zici, vii să te bucuri de trupele de azi? Dacă vrei să fii parte din comunitatea care ajută la finanțarea proiectelor benefice orașului, îți poți lua biletul neobligatoriu de aici.

Mulțumim că-ți pasă și sperăm să-ți placă și azi la Jazz in the Park.

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca