Nemzetközi Jazz in the Park Verseny

A versenybe való jelentkezés a jobboldali űrlap kitöltését feltételezi 2018. május 14.-i határidővel, amely 23 óra 59 perckor zárul. 

Kérünk az űrlap kitöltése előtt győzödj meg arról, hogy elolvastad figyelmesen a szabályzatot és egyetértesz annak feltételeivel.

Kérjük ennek tudatában töltsd ki az űrlap nyilvános mezőit, és vedd figyelembe, hogy az információk érthetőek, világosak és mérvadóak úgy a zsűri, mint a közönség számára is.

Ha kérdéseid vannak vagy plusz információt szeretnél írj nekünk román, magyar vagy angol nyelven: concurs@jazzinthepark.ro.

A jelentkező zenészek a verseny számára fenntartott Szamos-parti színpadon játszanak majd, a Jazz in the Park fesztivál keretében.

Díjak

Előadói kategóriában: 1 díj: nettó 9000 lej, egy  szerződéses fellépés az idei fesztiválon és a 2018-as Jazz in the Park nyitókoncert a nagyszínpadon. 2. díj: nettó 4500 lej. 3. díj: 2500 nettó lej. Különdíjak: legjobb szólistának járó díj nettó 1000 lej, a legjobb hangszeresnek járó díj nettó 1000  lej.

Zeneszerzés kategória: a legértékesebb szerzeményért járó díj: nettó 1000 lej.

A zsűri tagjai:

Stefan Vannai, jazz-tanár, Bágyi Balázs, a Magyarországi Jazz Szövetség elnöke,, Radu Pieloiu, a Sebastian Spanache Trio, Monom, Helen és Alexandrina együttesek tagja,  Marius Chivu, a Dilema veche folyóírat szerkesztője, valamint Takács Aranka, a  Jazz in the Park Nemzetközi Vreseny menedzsere.

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
Nyilvános
Nyilvános. Minden együttes automatikusan bekerül az előadói kategóriába. Ha van saját szerzásű számotok, mindkét kategóriába benevezhetsz kipipálva a kockákat.
Nyilvános
Nyilvános
Nyilvános. Rövid és releváns leírás az együttesről (max. 300 karakter). A leírás a népszerűsítési anyagokban fog megjelenni.
Ha még van olyan információ amit fontosnak vélsz, hogy tudjunk, ide bevezetheted.

MEDIA PACK
Nyilvános. Tölts fel egy jó minőségű csoportképet az együttes azon tagjaival akik a versenyen is jelen lesznek.
Link egy demo videóval, amelyet az előzsürizésben veszünk figyelembe. A felvétel élő (és nem stúdióban felvett) zenét kell tartalmazzon, minimum 2 perces kell legyen és azok a tagok kell alkossák a zenekart akik a versenyen fellépnek.
Nyilvános. Ha van egy klipped, vagy akár stúdiófelvételes videód, ide csatolhatod a linket.
Nyilvános
Nyilvános
Nyilvános
Nyilvános

AZ EGYÜTTES TAGJAI
Nyilvános
Kérlek csatolj egy archívumot a versenyre benevezett tagok személyi igazolványaival.

SZÁLLÁS

SZÁLLÍTÁS
A Jazz in the Park fesztivál minden döntőben résztvevő romániai együttesnek maximálisan 250 lej értékben és nemzetközi együtteseknek maximálisan 650 lej értékben téríti az utiköltségét.
Pipáld ki a járműt amivel tervezel utazni

KITÖLTÉSI ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK. Ennek az űrlapnak a kitöltésével egyetértek az alábbiakkal:

Jelentkezési határidő 2018. május 14., H23:59. Ha bármilyen kérdésed van írj nekünk a concurs@jazzinthepark.ro címre. Sok sikert!