Jazz in the Park 2021: Întrebări Frecvente

Când se întâmplă Jazz in the Park – În Tot Orașul?

Între 2 și 5 septembrie. În 2 septembrie va avea loc deschiderea oficială a festivalului, cu un concert Fanfare Ciocârlia la Iulius Parc. Celelalte zone ale festivalului vor fi active în perioada 3-5 septembrie. 

Unde se întâmplă Jazz in the Park – În Tot Orașul?

Avem 3 zone principale: Parcul Muzeului Etnografic, Iulius Parc și Campusul USAMV. Pe lângă acestea, vor exista alte locuri surpriză în oraș, unde publicul se va putea bucura de o serie de evenimente speciale.

Există zone cu acces gratuit în festival? 

Da, accesul în Iulius Parc și în Campusul USAMV este gratuit. 

Care sunt zonele cu acces pe bază de bilet? 

Accesul pe bază de bilet se realizează la concertul de deschidere Fanfare Ciocârlia din Iulius Parc, în 2 septembrie, și în Parcul Etnografic “Romulus Vuia” pe toată durata festivalului. 

De unde pot să iau bilete sau abonamente?

De pe www.entertix.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro sau www.bilete.ro. Abonamentele sunt disponibile pentru Parcul Muzeului Etnografic sau pentru acces în toate zonele din festival (Abonamentul Full Pass). Biletele sunt disponibile pentru Parcul Etnografic (Day Tickets) și pentru concertul de deschidere. 

Cum funcționează Abonamentul Full Pass? 

Abonamentul Full Pass asigură accesul la toate evenimentele Jazz in the Park pe bază de bilet și accesul garantat, prioritar, în zonele festivalului cu acces liber. 

Cum activez biletele de o zi? 

Dacă ai achiziționat bilete de o zi în Parcul Etnografic, validarea acestora se face la fața locului. Prin urmare, te prezinți cu biletul achiziționat la acces în ziua în care îți dorești să participi la festival, iar noi vom valida biletul prin scanare. Fiecare bilet poate fi validat o singură dată. 

Copiii au acces gratuit? 

Copiii care au până în 12 ani împliniți nu trebuie să aibă bilet la evenimentele Jazz in the Park În Tot Orașul. Pentru copiii peste 13 ani e necesară achiziția unui bilet întreg. 

Evenimentul este pet-friendly?

Da, suntem pet-friendly și iubim animalele, dar recomandăm să le lăsați acasă de dragul lor. Volumul muzicii poate fi deranjant pentru urechile lor și pot deveni agitate.

Pot participa la eveniment și persoanele nevaccinate?

Conform legislației curente, pot participa atât persoanele vaccinate, cât și persoanele nevaccinate, dar care au un test PCR negativ realizat cu maximum 72 de ore înainte de eveniment sau un test rapid negativ efectuat cu maximum 24 de ore înainte de eveniment. Pot participa, de asemenea, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și au un document doveditor.

E important de reținut că nu sunt acceptate testele antigen efectuate acasă și neînsoțite de buletin de analiză medicală eliberat de un laborator autorizat. Nu știm însă dacă legea se va schimba în următoarele săptămâni, dar vom reveni cu amănunte concrete în cazul în care se întâmplă acest lucru. 

Care sunt regulile de siguranță în incinta evenimentului?

Pentru ca publicul nostru să se simtă în siguranță, am limitat capacitatea Parcului Etnografic la 5000 de persoane, iar Iulius Parc și Campusul USAMV la 2500 de persoane. Astfel, fiecare participant va avea suficient spațiu să se simtă confortabil. Vom avea, de asemenea, dispensere cu dezinfectant amplasate în diferite puncte din eveniment și recomandăm responsabilizare individuală în acest sens. 

Jazz in the Park EXPLAINED

Jazz in the Park EXPLAINED

Salut! Alin aici, de la Jazz in the Park. E un an ciudat și greu, iar noi am fost nevoiți să ne regrupăm și să facem...

Jazz in the Park: Prolog

Jazz in the Park: Prolog

Pentru că nu mai putem aduna un oraș întreg în Parc, ne-am hotărât să ducem festivalul în tot orașul și spiritul din Parcul Central odată cu el. Vom face Jazz in the Park În Tot Orașul. 

Va fi Jazz in the Park

Va fi Jazz in the Park

Jazz in the Park 2021 se întâmplă între 2 și 5 septembrie, în tot orașul. Am decis să facem asta după multe dezbateri și ținând cont de foarte multe motive.