blog img
Jazz in the Park 2017: program, acces și locuri de desfășurare

4 zile au mai rămas până la Jazz in the Park 2017. De luni ne vedem la Opera Maghiară, pe malul Someșului, la Pata Rât, în Parcul Central și pe străzile din oraș.

Avem un program intens și plin, cu peste 100 de concerte și evenimente, cu bilete obligatorii și neobligatorii, abonamente, 9 scene și muuulte activități și experiențe de care te poți bucura.

În ultimele zile am primit multe întrebări de la voi, așa că am decis să răspundem la cele mai comune dintre ele chiar aici, pe blog. Dacă aveți și voi întrebări, le așteptăm. Și răspundem la ele cât se poate de curând.

Am văzut că ați pus în vânzare bilete și abonamente la concertele de la Opera Maghiară. La ce am acces cu abonamentul Jazz in the Park?

Abonamentul Jazz in the Park îți oferă acces la toate concertele pe bilete de la Opera Maghiară, cele de luni, marți și miercuri seară cu Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Dhafer Youssef și Susana Baca. În plus, ai acces la cele două petreceri,  Jazz up your spirit cu DJ Vadim și Back to the Roots cu Ours Samplus, Ambele concertele vor fi în Form Space, vineri, respectiv sâmbătă seara. Abonamente și bilete sunt disponibile online pe eventim.ro și biletmaster.ro, iar detalii găsești aici. În plus, bilete sunt disponibile și la sediul Operei Maghiare din Cluj. Prețul abonamentului e de 220, respectiv 270 lei și oferă acces la cele 3 concerte extraordinare de la Opera Maghiară și la cele două petreceri jazzy din Form.

Care sunt anul acesta locațiile festivalului?

Vă așteptăm la concerte la Opera Maghiară (luni-miercuri), pe malul Someșului (marți-joi), în Parcul Central (vineri-duminică), la Pata Rât (marți), jam session-urile au loc la Blend (marți-joi), party-urile vor fi în Form Space (vineri-sâmbătă), iar arta stradală o vei întâlni pe Bulevardul Eroilor, The Office, în fața Operei Maghiare, la Off the Wall (luni-duminică).

Ce sunt biletele neobligatorii?

Sunt modul în care vrem să ne implicăm în comunitate împreună cu participanții la festival. Biletele neobligatorii sunt, așa cum le spune numele, neobligatorii. Sunt opționale. Le cumperi doar dacă vrei. Accesul la toate concertele din spații publice (parc, mal, străzi, Pata Rât) e liber pentru toți pentru că ne propunem să accesibilizăm muzica bună. Cei care doresc pot cumpăra unul sau mai multe bilete neobligatorii cu sume minime de 10 sau 50 de lei, iar banii merg în Fondul Jazz in the Park. Anul trecut am strâns 15.000 de euro și am susținut proiecte de artă experimentală. Anul acesta avem două scopuri: să dezvoltăm proiecte educaționale, culturale și sociale în Pata Rât și să susținem proiecte utile orașului.

Găsești bilete neobligatorii pe biletmaster.ro și kompostor.ro. Cei care cumpără bilete de cel puțin 50 de lei primesc și un tricou de susținător al Fondului Jazz in the Park.

Unde găsesc programul pe zile și pe ore?

Informații despre artiști găsești în secțiunea Line up, iar programul pe zile și pe ore este publicat aici.

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca