Alt Om

About

DJ și promoter din 2011, Alt Om a crescut în București într-o familie pasionată de artă. Această inclinație spre artă l-a făcut să aleagă o carieră în muzică, dar și în designul grafic, de interior și de set. Fără îndoială perspectiva sa artistică despre viață se reflectă și în muzica sa.

Îi place să fie la curent cu tot ce e nou, astfel că mereu este în căutare de noi genuri, de noi remixuri și mashupuri. În acest fel el și-a construit o colecție largă, extrem de variată care cu siguranță vă vor face să dansați.

La puțin timp după prima sa apariție a fost cerut la petreceri și festivaluri precum B’ESTFEST, Electric Castle sau Full Moon Live. A împărțit scena cu mulți artiști talentați precum Featurecast, Stickybuds, Kraftykuts, Atomic Hooligan, Jon Kennedy, Borrowed Identity, San Soda, The C90’, Zed Bias și Delano Smith.

Accesul la acest concert este liber, iar dacă doriți puteți cumpăra un bilet neobligatoriu de susținere a Fondului Jazz in the Park. Bilete neobligatorii găsiți aici și în rețelele bilete.ro, Eventim și BiletMaster.