Antal Gabor Trio

About

Antal Gábor Trio nu vin pentru prima dată la Jazz in The Park, dar acesta este un motiv în plus să vedeți concertul acestui tânăr grup din Ungaria. Și asta pentru că participarea la  concursul international din cadrul festivalului le-a adus locul I în 2017. De altfel, a fost al treilea premiu câștigat în acel an, muzicienii reușind să convingă audiența la concursul de descoperire a talentului  Budafoki Pincejárat, unde au luat premiul publicului, dar și un exigent juriu la Jazz Combo, concurs al Uniunii Maghiare de Jazz.

Înființați în 2016 în formula Antal Gábor – pian, Fekecs Ákos – tobe, Szentgallay György – chitară bas, Trio-ul a debutat anul trecut cu discul Whirl, album ce conține nouă creații proprii care mizează pe improvizație, și în care melodia își găsește locul firesc lângă elementele muzicale moderne.

După concertele la festivaluri ca Double Rise, Budafoki sau Paloznaki, Antal Gábor Trio se anunță o prezență ce nu trebuie ratată pe 28 iunie în Parcul Central din Cluj, la o nouă ediție Jazz in The Park.

Accesul la acest concert este liber, iar dacă doriți puteți cumpăra un bilet neobligatoriu de susținere a Fondului Jazz in the Park. Bilete neobligatorii găsiți aici și în rețelele bilete.ro, Eventim și BiletMaster.