Bully

About

Bully este unul din DJ-ii români care a creat cu succes o punte între underground și mainstream. Începând din anii 2000, el a cucerit scenele cluburilor din țară. Îi place să creeze experiențe muzicale diversificate pentru publicul său și combină mai multe genuri precum funky, hip-hop, breakbeat, d’n’b cu tonuri de folk.

A împărțit scena cu artiști internaționali precum Adam Freeland, Qbert, Deekline, Freestylers, Patrice, Dreadzone, Andy Smith, Ollie Teeba (Herbaliser), DJ MK (Roots Manuva), General Levy, Killa Kella, JFB, Ed 209, Kid Fresh & Ra K, J – Bass, Joe Le Groove, DJAZ, Africa Islam, JourneyMan Psycho – Freud, Subfocus, Technical Itch, DJ Ink, Temper D, Darko Stepic, C4C și mulți alții, dar totodată a lucrat și în mediul virtual cu DJ din țară.

Din 2002 mixează la evenimentele sportive. Indiferent de sezon, el reușeste să dea energie sportivilor. A fost prezent la evenimentele RedBull Flug Tag, RedBull Freakstyle, Burn Bowl Roackers, Burn X Casino, Burn Photo Raid, Mountain Dew CitySlide, Mountain Dew UrbanFest, Sprite Aggresive Inline Tour, Freeride Camps, Jib Contents și la alte competiții de  snowboard, role și bmx.

Accesul la acest concert este liber, iar dacă doriți puteți cumpăra un bilet neobligatoriu de susținere a Fondului Jazz in the Park. Bilete neobligatorii găsiți aici și în rețelele bilete.ro, Eventim și BiletMaster.