DJ Vadim

About

DJ Vadim e unul dintre cei mai prolifici, apreciați și activi DJ de la nivel mondial. Muzica lui combină hip hop-ul cu soul, reggae, jazz și electronică. Este descris ca unul dintre puținii artiști care inovează în mod constant. S-a născut în Leningrad, URSS (azi Sankt Petersburg, în Rusia), a crescut în Londra și a susținut în ultimii 20 de ani peste 3.000 de concerte în 78 de țări.

E DJ la Ninja Tune, iar în 1994 a fondat propria casă de discuri independentă, Jazz Fudge. Pe lângă munca de DJ și producător, DJ Vadim e prezentator de radio la BBC, unde are emisiunea „Around the World in Eight Relays”. De-a lungul carierei lui, a lucrat cu muzicieni precum DJ Krush, Stevie Wonder, The Roots, Prince, Public Enemy, Dilated Peoples, Kraftwerk, Sly and the family stone, Fat Freddys Drop, Super Furry Animals și Paul Weller. Este de asemenea cunoscut ca având la activ colaborări cu artiști care au devenit mai apoi celebri și au avut un succes răsunător

Vineri, DJ Vadim vă așteaptă în /Form Space, la petrecerea Jazz UP your Spirit, iar biletele le puteți achiziționa de aici.

Staropramen
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca
BCR
Mega Image