Electroclown

About

Născut în Brăila pe 22 septembrie 1982, s-a dedicat de mic muzicii, ascultând vinylurile unchiului său, uneori muzica clasică și trupele pop preferate ale tatălui său. În 2003 el a început să fie DJ pentru diverse petreceri din Cluj sub numele de Electroclown. A colaborat cu artiști precum Mihai Iordache, Mircea Florian, Danaga and Mioritza Soundsystem.

În 2010 a mers în Salvador, Brazilia, unde a descoperit profunzimea muzicii și culturii braziliene tradiționale, astfel că pasiunea sa pentru muzică și cântat a avut parte de o transformare.

Este pasionat de imagini și teatru și a lucrat la mai multe coloane sonore și design sonor pentru teatrele din țară. Totodată, el compune și coloane  sonore pentru proiectele cinematografice. Momentan ca DJ lucrează la proiectul “Văzduh” în care combină instrumentele tradiționale cu sampling-uri live.

Accesul la acest concert este liber, iar dacă doriți puteți cumpăra un bilet neobligatoriu de susținere a Fondului Jazz in the Park. Bilete neobligatorii găsiți aici și în rețelele bilete.ro, Eventim și BiletMaster.