Gallowstreet

About

 Un ansamblu de instrumente de suflat și percuții care se abandonează cu voluptate unei curse fanteziste prin brass music, hip-hop, trap și dance. Știți vreo rețetă mai bună pentru un show la care uiți să mai respiri? Cei care au perfecționat-o sunt Gallowstreet, 12 instrumentiști în deplină armonie cu faimoasa viață de noapte a Amsterdamului. Se impune să-i cunoaștem un pic mai bine, nu de alta, dar simpla enumerare a instrumentelor ne umple de energie:Abe van der Woude- tobe, Chris Bruining – percuții, Peter Keijsers –tubă,Dirk Zandvliet – saxofon bariton, Lucas van Ee – saxofon tenor, Tommie Freke –saxofon alto, Ko Zandvliet – trombon, Mart van Baalen –trombon, Jeroen Verberne – trombon, Bo Floor -trompetă, Glenn van Dam – trompetă, Luc Janssens – trompetă. 

După debutul în 2016 cu albumul Battleplan, trupa pregătește un nou disc ce va fi gata în luna mai a acestui an. Fie că au concertat pe scena de la North Sea Jazz Festival, Pitch Festival sau pe cea de la Amsterdam Dance Event, olandezii de la Gallowstreet au avut publicul nu la picioare, ci în picioare, dansând ’’like there is no tomorrow’’. O prezență live care captează atenția de la primele acorduri, Gallowstreet va concerta în premieră în România, la Cluj, la cea de a șasea ediție Jazz in the Park. 

Accesul la acest concert este liber, iar dacă doriți puteți cumpăra un bilet neobligatoriu de susținere a Fondului Jazz in the Park. Bilete neobligatorii găsiți aici și în rețelele bilete.ro, Eventim și BiletMaster.