Niogi and Pete Lockett

About

Niogi concertează împreună cu Pete Lockett la Jazz in the Park 2017. Pete Lockett este unul dintre cei mai versatili si prolifici tobosari la nivel mondial, iar Niogi cântă compoziții proprii care combină pianul, tobele și saxofonul. Ei cântă la Jazz in the Park 2017. În 2015 formația și-a lansat albumul de debut, ‘Landing’ împreună cu fenomenalul norvegian Per Mathisen la bass și percuționistul Utsi Zimring. Albumul a atras atenția promoterilor și a presei, astfel că trupa a cântat la Ingolstädter Jazztage, Bohemia Jazzfest, Vilnius Mama Jazz Festival și a avut turnee în Germania, Austria și Cehia. Niogi concertează la Cluj cu sprijinul Goethe Zentrum.

Trupa va fi acompaniata de Pete Lockett, unul dintre cei mai versatili si prolifici tobosari la nivel mondial. Acesta a concertat alaturi de artisti precum: Björk, Peter Gabriel, Robert Plant, Dido, Bill Bruford, Hariprasad Chaurasia, Jeff Beck, The Verve si multi altii. De asemenea, Pete Lockett a realizat elementele de percutie pentru nenumarate filme, incluzand cinci dintre faimoasele pelicule cu James Bond, agentul 007. Artistul are 20 de albume lansate pana in prezent.

Concertul Niogi and Pete Lockett va avea loc în Parcul Central, duminică, 2 iulie, de la ora 19:30, pe scena electro-jazz pe care vor cânta și Jojo Mayer & Nerve și Skalpel.

Staropramen
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca
BCR
Mega Image