Ours Samplus

About

Muzica electronică și cea jazz fac casă bună anul acesta la Jazz in the Park. Petrecerea Ours Samplus by Almdudler combină muzica electro cu diferite influențe jazz, funk și hip-hop. Ours Samplus este un duo fantastic care e apreciat la nivel internațional și care prinde tot mai bine și în România.

Unul din mix-tape-urile lor a înregistrat peste 10.000.000 de vizualizări pe Youtube. Duo-ul originar din Lille este format din Guillaume Breton și Alexis Layous, DJ-i și producători francezi pasionați de chillout, trip-hop, jazz, muzică instrumentală și electro twist.

Anul trecut, duo-ul Ours Samplus a concertat pentru prima dată în România la Jazz in the Park, v-a plăcut mult, așa că am decis să ne bucurăm din nou de beat-urile lor, de data asta în cadrul unei petreceri în care hip hop-ul se îmbină cu jazz și electro. De altfel, după cum chiar ei au declarat într-un interviu, muzica lor a evoluat chiar de la hip hop, iar trecerea spre un sound jazzy a venit foarte natural. Inspirația lor vine din muzica hip-hop din anii 1990-2000, după care s-au orientat spre jazz, soul și alte sonorități calde. Azi ei întrec limitele genurilor muzicale și aduc în piesele lor și downtempo electro. Pentru ei muzica e o provocare continuă.

Proiectul Ours Samplus a văzut lumina zilei în anul 2011, când cei doi beatmakers de la Tchernolille au decis să plonjeze în universul muzical și să înceapă aventura lor artistică.

Staropramen
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca
BCR
Mega Image