Sensor

About

Infiintata in 1999, trupa are la baza  ansamblul de percutie Hans’n’Feet al Academiei de Muzica Gh Dima –  care ulterior si-a schimbat numele in Sensor, o formula care a revolutionat show-bizzul romanesc venind cu o idee cu totul noua – un grup tribal-techno-electro sustinut de percutie pe instrumente neconventionale si un show super-dinamic care implica butoaie, cutii, grindere electrice si aproape orice “instrument” la care v-ati putea gandi!

Show-urile Sensor s-au jucat in stagiunile teatrelor LS Bulandra si Teatrul National I.L. Caragiale Bucuresti, in cadrul festivalului International de Teatru Sibiu, TIFF, Film D’Amour-Belgium,Undercloud, Hop-Mangalia dar si in festivaluri precum : Spirit of Burgas-Bulgaria, Starfloor-Paris alaturi de artisti precum  precum The Prodigy, Korn, Chase & Status, Busta Rhymes, Kylie Minogue, Kelly Rowland, Faithless, Chicane, Scorpions.

“Help Yourself”, premiat de MTV pentru Best Video,si “5 Minute” (feat. George Vintila) sunt doar doua dintre hiturile Sensor, prezente pentru mai multe luni in topurile romanesti.  Castigatoare a numeroase  premii precum MTV in 2005, Best Sound Award @RMA 2009, VIP Music Award pentru Best Group in 2011 si nominalizarea la Best Electronica Artist in cadrul AIM Music Awards California, Statele Unite in 2013.

Sensor a avut diverse colaborari cu artisti precum Damian Draghici, Inna, Lora, Coolio, Ovidiu Lipan Tandarica, Iris, Vita De Vie, Loredana si multi altii.

Ducand pasiunea un pas mai departe, Sensor si-au dezvoltat propria casa de productie – Kult Studio Production , unde in colaborare cu alti artisti talentati, se angreneaza si in alte zone artistice precum show production, teatru, movie soundtracks,video production etc.

Staropramen
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca
BCR
Mega Image