Tzuc

About

TZUC a studiat de mic pianul și chitara și a început cariera de DJ din 2009. În același an a fost invitat la evenimentul dub & roots, care a fost ținut într-un depozit abandonat din București. Din acel moment el, a început să mixeze cu regularitate la petreceri și festivaluri.

La puțin timp după debutul său, a avut propriul show pe platforma “Groove On”, care conectează DJ-ii și iubitorii de muzică. În anii care au urmat, în timp ce lucra într-un studio de producție, el și-a dezvoltat cunoștințele de producător. A început să studieze numeroase instrumente de percuție și a avut șansa să colaboreze cu un număr considerabil de muzicieni din România și de peste hotare  toate acestea în timpul în care el mixa la evenimente. Anii în care s-a descoperit și a acumulat experiență l-au ajutat să-și dezvolte versatilitatea și continuitatea într-un sector care se bazează pe spectatori și pentru care se oferă muzică de dans combinată cu emoție pură.

Accesul la acest concert este liber, iar dacă doriți puteți cumpăra un bilet neobligatoriu de susținere a Fondului Jazz in the Park. Bilete neobligatorii găsiți aici și în rețelele bilete.ro, Eventim și BiletMaster.