Vintage Trouble

About

Vintage Trouble vine pentru prima dată în România. După ce au captivat audiențele de pe tot Globul, au cântat pe aceeași scenă cu Rolling Stones și au avut turnee în America și Europa cu The Who, AC/DC, Lenny Kravitz, Paloma Faith, Joss Stone și Willie Nelson, exuberanții cântăreți americani vor concerta în premieră națională la Cluj, în Parcul Central.

Vintage Trouble se bucură de câțiva ani de un imens succes internațional. Formația a participat la cele mai cunoscute festivaluri din lume, Bonnaroo, Coachella, Glastonbury și e invitată de onoare la emisiuni precum Late Show cu David Letterman, The Tonight Show cu Jay Leno, The View, Conan și Jimmy Kimmel Live. Stilul Vintage Trouble, plin de bucurie, culoare, vitalitate, energie și curaj, i-a consacrat pe cei patru membri și le-a adus recunoașterea la nivel mondial.

Show-ul Vintage Trouble de la Jazz in the Park este programat pentru închiderea oficială a festivalului, duminică, 2 iulie, de la ora 22:00. Intrarea în Parcul Central este liberă, dar există și bilete neobligatorii necesare suținerii Fondului Jazz in the Park.

Bilete neobligatorii / Non-mandatory tickets.

Staropramen
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca
BCR
Mega Image