blog img
Miercuri, ziua 3: Regina latino jazz la Opera Maghiară, concerte în stradă și pe malul Someșului

Am ajuns în ziua a treia de Jazz in the Park, o zi în care descoperim America Latină prin muzica minunatei Susana Baca, regina muzicii latino jazz, ne bucurăm de muzică pe malul Someșului și ascultăm de cele mai promițătoare trupe de jazz ale momentului. În plus, așa cum v-am obișnuit deja, descoperim arta în stradă.

Iată programul zilei de miercuri:

Ultimul eveniment din seria de concerte de la Opera Maghiară din cadrul Jazz in the Park 2017 are loc azi: Susana Baca va concerta de la ora 20:00 și suntem singuri că muzica ei vă va face să vă transpuneți tocmai în Peru, Africa și aceste tărâmuri despre care cântă cu atâta pasiune.

A câștigat de două ori premiul Latin Grammy, iar muzica ei foarte poetică și spirituală o ridică pe un piedestal incontestabil la nivel artistic. De altfel, Susana Baca se remarcă și printr-o poziție principală în revitalizarea culturii şi muzicii afro-peruviene. A fost chiar și ministrul culturii în Peru. Accesul e pe bază de bilet sau abonament, iar bilete găsești aici.

Pe Malul Someșului continuă Concursul Internațional Jazz in the Park. De la ora 18:00 și până la 23:00 ne vedem în zona plajei Grigorescu.  Ieri am avut o super atmosferă și abia așteptăm să o completăm cu cea de azi. Azi și mâine ne mai găsești aici. Iată ce trupe cântă azi, miercuri pe Riverstage/malul Someșului.

Jazz in the Park

Ora 18:00: Blue Velvet

Ora 18:45: Ana Munteanu Duo

Ora 19.30: BHF Trio

Ora 20:15: Eztan

Ora 21: The Roots

Unde întâlnești azi muzica în stradă

Secțiunea Street de la Jazz in the Park continuă până duminică, iar azi ne întâlnim cu senzaționalul Dario Rossi, percuționistul care face senzație cu obiectele pe care le reciclează.

Ora 12:00: Dario Rossi, The Office

Ora 17:00: Dario Rossi, Bulevardul Eroilor

Ora 18:00: Sain Mus, Bulevardul Eroilor

Ora 18:30: Edina Quartet, în fața Operei Maghiare

Ora 19:00: Dario Rossi, în fața Operei Maghiare

Ora 20:00: Antal Gabor Trio, Off the Wall

Nu uita că seara, de la ora 22:00 ne vedem la Blend la jam session.

Pare un program bun pe azi? 🙂

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca