blog img
Despre paharele reutilizabile de la Jazz in the Park

Suntem tare, tare bucuroși că reușim să vă dăm vestea: Jazz in the Park e primul festival din România care folosește pahare reutilizabile. Ia-ți paharul de la festival, folosește-l, reutilizează-l, apoi lasă-l la punctul de retur, la bar sau la InfoPoint. Sau du-l acasă. Dar nu-l arunca la coșul de gunoi. Paharele reutilizabile le vei găsi la toate barurile de bere din festival. O inițiativă Jazz in the Park susținută de Staropramen. 

Paharele sunt disponibile la toate barurile festivalului. În momentul în care achiți băutura, primești un pahare refolosibil pentru care vei plăti 3 lei, sumă percepută ca fiind “garanție”. Din acel moment poți să folosești paharul de fiecare dată când comanzi o nouă băutură. Poți să returnezi paharul la finalul serii sau oricând dorești la punctele speciale de retur pahare sau să-l iei acasă, dar te rugăm nu-l arunca la gunoi.

Punctele de retur pahare se află:

  • pe malul Someșului (23-24 iunie): lângă bar
  • în parc (28 iunie-1 iulie): lângă barul UAD și lângă barul de lângă scena principală
  • la Muzeul de Artă (22-27 iunie): lângă bar

Returnarea banilor se face doar la aceste trei puncte de colectare. Mai poți să lași paharele la bar sau la unul dintre voluntari, însă în acest caz nu vei primi înapoi garanția.

Susține și tu această inițiativă și alege să nu îți arunci paharul! Îl poți folosi, refolosi, păstra ca amintire, îl poți returna, dar nu-l arunca. Îl vei putea folosi mult timp de-acum înainte.

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca