blog img
Parcul Central din Cluj, punctul zero al festivalului Jazz in the Park

Peste 100 de concerte la Opera Maghiară, în Parcul Central, pe malul Someșului și la Pata Rât, reprezentații artistice pe străzile din oraș, petreceri și mii de experiențe faine ne așteaptă în săptămâna 26 iunie-2 iulie. Brace yourself, Jazz in the Park is coming! 🙂

Parcul Central va fi fel ca anii trecuți, punctul 0 al festivalului. Amplasăm aici trei scene: Main Stage powered by Staropramen, Electro-Jazz Stage și Chill Out Stage unde vom asculta live trupe precum Vintage Trouble, Jojo Mayer & Nerve, Skalpel, Viva Vox, Tatran, Mammal Hands, Hidden Orchestra, Coma acoustic, Big Band Gaio, JazzyBIT, Butterflies in my Stomach, Koszika and the HotShots, Sebastian Spanache Trio, sZempol Offchestra, pianistul Bogdan Vaida, Alex Calancea Band, Brum, Gauthier Toux Trio, Niogi and Pete Lockett. Și lista nu se oprește aici.

Opera Maghiară găzduiește cele trei concerte extraordinare din primele trei zile ale festivalului: luni-Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, marți-Dhafer Youssef, miercuri-Susana Baca. Bilete și abonamente sunt disponibile pe biletmaster.ro, eventim.ro și kompostor.ro.

Form Space găzduiește petrecerile Jazz in the Park. Dacă tot am menționat de abonamente, să vă spunem că toți cei care au abonament au acces și la cele două petreceri, pe care le vom avea în Form Space, vineri și sâmbătă noapte, Jazz Up your Spirit cu DJ Vadim și Back to the Roots cu Ours Samplus. Tichete doar pentru party-uri poți lua de pe biletmaster sau kompostor.

Malul Someșului e locul unde descoperi cele mai promițătoare trupe de jazz de la noi și internaționale. De marți și până joi inclusiv vor avea loc concerte de la ora 18 și până la 23.

Pata Rât găzduiește cea mai inedită scenă de la Jazz in the Park 2017. Amplasăm o scenă în apropiere de Unitatea Mobilă de la Pata Rât, care va fi activă marți de la ora 16 și până la 21. Dario Rossi, Hot Club de Cluj, Taraf de Caliu și o trupă surpriză vor concerta aici pentru comunitatea de la Pata Rât și pentru curioșii veniți să descopere locul.

Blend e locul unde ne întâlnim la jam session cu artiștii Jazz in the Park. Marți, miercuri și joi, de la ora 22 și până când nu ne mai țin puterile.

Pe Bulevardul Eroilor, la Off the Wall, în piațeta Operei Maghiare și în fața clădirii The Office ne întâlnim și ne bucurăm de artă stradală.

Programul pe zile, ore și locuri de desfășurare îl găsiți aici.

Să-nceapă Jazz in the Park 2017! 😉

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca