Procesarea datelor cu caracter personal

ASOCIAȚIA FAPTE prin intermediul proiectului Jazz in the Park – Special Serieis, respectiv a evenimentului Jazz in the Park – Tiny edition și a formularului de înscriere ca VOLUNTAR prelucrează datele dvs cu caracter personal cu privire la nume, prenume, adresa de domiciliu, vârsta, profile de Social Media, adresă de email, număr de telefon, locul de muncă, starea matrimonială, precum și orice alte date cuprinse în formularul de înscriere prin mijloace automatizate/ manuale pentru înscrierea în cadrul proiectul Jazz in the Park – Special Series.  

Sunteți obligați să furnizați datele mai sus menționate, acestea fiind necesare pentru înscrierea ca VOLUNTAR în cadrul proiectului Jazz in the Park – Special Series, încheierea contractelor de voluntariat, comunicarea cu ceilalți voluntari implicați în proiect și cu staff-ul proiectului, și pentru participarea efectivă ca voluntar în cadrul proiectului.

Refuzul dvs determină imposibilitatea de înscrierii cadrul proiectului Jazz in the Park – Special Series.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari în situații justificate de specificul proiectului:

  • autoritățile publice locale, DSP, Primăria Cluj Napoca, prefectura Cluj, unități medicale publice și private și altor autorități publice conform solicitărilor justificate ale acestora în contextul pandemiei COVID19 și nu numai,
  • partenerilor organizatorului din cadrul proiectului Jazz in the Park – Special Series, doar în cazul în care transmiterea datelor este necesară pentru derularea activității. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la [email protected] De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.