02 sept. 

Iulius Parc 
Cluj-Napoca 

Jazz in the Park 
În Tot Orașul

Fanfare Ciocârlia e una dintre cele mai impresionante trupe live din lume. Energia și ingeniozitatea interpretărilor lor le-au adus fani din toate colțurile, de la Melbourne la Memphis, de la Tokyo la Toulouse. 

Mai mult decât pasiune, muzica lor poartă cu sine o tradiție de generații întregi, meșteșugul interpretării fiind învățat de la părinți și bunici, iar prin prezența lor scenică membrii Fanfare Ciocârlia reușesc să transmită această energie publicului, dar și să păstreze viu spiritul muzicii țigănești. Atunci când această orchestră formată în micul sat moldovenesc Zece Prăjini din nord-estul României, pune stăpânire pe scenă, publicul se bucură de muzică pur țigănească și începe să danseze. 

Pionieri ai genurilor Balkan brass și Balkan beats Fanfare Ciocârlia a cucerit publicurile de pretutindeni prin sunetul foarte vioi, rapid, plin de energie, cu ritmuri complexe și spirit alert, cu solo-uri executate în mod sacadat la clarinet, saxofon și trompetă, și prin reprezentațiile dinamice și pline de viață care nu contenesc să surprindă ascultătorul.