JAZZ IN THE PARK: ÎN TOT ORAȘUL

1. Vânzarea biletelor

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate exclusiv online pe www.entertix.ro.

Reduceri și reguli speciale de acces:

 • Accesul până la 7 ani inclusiv este gratuit, dacă sunt însoțiți de unul sau doi adulți posesori ai unui bilet pentru ziua și locația respectivă. Copiii sub 7 ani nu vor avea un loc special alocat în cadrul evenimentului.
 • Accesul copiilor peste 7 ani este permis în baza unui bilet valabil și doar dacă sunt însoțiți de un adult cu bilet valabil.
 • Accesul copiilor, indiferent de vârstă, se realizează exclusiv pe bază de bilet în cazul evenimentelor Family Picnic.

2. Accesul în locație de eveniment

Achiziționarea unui bilet individual sau de grup, zilnic sau de tip abonament, vă oferă dreptul de acces în cadrul evenimentului Jazz in the Park pentru ziua și locația pentru care a fost achiziționat.

Participarea la concertele și activitățile din cadrul evenimentului Jazz in the Park se va face în limita capacității fiecărei locații de eveniment, în conformitate cu prevederile legale în vigoare la momentul derulării Festivalului.

Accesul în oricare dintre locațiile Festivalului este condiționat conform prevederilor HOTĂRÂRII CNSU nr. 29 din 14.05.2021 persoanelor care:

 • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
 • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore,
 • persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore.

Organizatorul pune la dispoziția Participanților posibilitatea de testare antigen rapid la fața locului contra cost prin intermediul Partenerilor săi Comerciali.

Din motive de siguranță și pentru a putea parcurge procedurile de intrare în timp util, accesul la eveniment începe cu 60 de minute înainte de începerea primului concert și se va face etapizat.

Pentru siguranța dumneavoastră, la intrare se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). La intrarea în perimetrul evenimentuluii, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea
acces în perimetrul evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a actualiza condițiile de acces la eveniment ori de câte ori consideră necesar și atunci când legislația națională în vigoare o solicită. Modificările intră în vigoare în ziua publicării acestora.

3. Reguli de igienă și siguranță privind evitarea răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2

 • Purtarea măștii este obligatorie pe tot parcursul evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 • Vă recomandăm să aveți la voi mască, dezinfectant de mâini, respectiv pelerină și haine groase, în caz de condiții meteorologice mai puțin prielnice.
 • Vă rugăm să folosiți soluțiile dezinfectante puse la dispoziție de organizatori.

4. Reguli generale de conduită la eveniment

 • Participanții la eveniment sunt încurajați să facă dovada unui comportament adecvat pentru evenimentele publice.
 • Participanții la eveniment au obligația să se abțină de la orice acțiuni, declarații sau comportamente de natură a pune în pericol viața, sănătatea sau integritatea fizică a lor sau a celorlalte persoane participante.

5. Anularea biletelor și rambursarea banilor

 1. Biletele/ abonamentele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate.
 2. Se returnează contravaloarea biletelor în următoarele situații:
  • în care o zi de eveniment sau mai multe zile de eveniment sunt anulate în avans de către Organizatori din motive care țin situația epidemiologică
  • în cazul anulării unui eveniment sau unei locații de eveniment de către Organizator în avans, indiferent de motiv
 3. Contravaloarea biletelor nu se returnează în următoarele situații:
  • În cazul condițiilor meteo nefavorabile
  • În cazul în care participantul nu prezintă dovada vaccinării sau un test negativ SARS-COV-2 conform art. 4.e.ii și refuză testarea la fața locului.
  • În cazul în care în urma testării antigen rapide la fața locului, rezultatul testului este pozitiv.
  • În cazul în care accesul deținătorilor de bilete este refuzat de Organizatori pe motive justificate și care ține de siguranța celorlalți participanți la eveniment (refuzul de a purta mască, simptome specifice de răceală și gripă, refuzul de a respecta distanțarea socială și/ sau capacitatea maximă a locațiilor, temperatură peste 37,3 grade Celsius, alte asemenea)
  • În cazul biletelor de grup/ familie nu se returnează contravaloarea totală sau parțială a biletelor în cazul în care numărul de persoane participante este mai mic decât numărul maxim de persoane permise conform tipului de bilet.
 4. Nu se returnează contravaloarea biletelor pentru o zi din festival în cazul schimbării artiștilor anunțați la momentul achizitiei biletului. Biletele oferă acces cumparatorului în locația de derularea a unuia sau mai multor evenimente din cadrul festivalului și nu la un anumit concert.
 5. Nu se returnează contravaloarea biletelor nefolosite din pachetul de abonamente.

6. Drepturi intelectuale

Fotografiile, conceptele artistice și organizatorice, procedurile de lucru interne și alte asemenea (informații, date, imagini, texte, simboluri, grafică, elemente de web design, programe și alte asemenea) sunt proprietatea Organizatorilor și sunt protejate de legea 8/ 1996 privind protecția drepturilor de autor.

7. Înregistrarea foto-video a evenimentului

Organizatorul își rezervă dreptul exclusiv asupra imaginilor foto-video din cadrul evenimentului.

Participanții înțeleg și acceptă că Organizatorii, Partenerii Comerciali, furnizorii autorizați ai Organizatorului, membrii presei și alți Terți autorizați de Organizatori pot realiza înregistrări audio, video și foto ale evenimentului.â

8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Organizatorii evenimentului procesează date cu caracter personal conform politicii de GDPR a Organizatorului disponibil pe website-ul www.jazzinthepark.ro

9. LIMITE DE RESPONSABILITATE

Participanții înțeleg și sunt de acord că participă la evenimentele Jazz in the Park 2021 pe riscul propriu.

Asumarea riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment se face de către toți participanții: spectator, artist, furnizor de servicii sau lucrător conform Ordinului 2941/ 1120/2020.

Prin achiziționarea unui bilet/ abonament, prin participarea la evenimentele organizate de Jazz in the Park sau prin accesarea canalelor de comunicare marca Jazz in the Park, în special website-ul www.jazzinthepark.ro, utilizatorii confirmă că au citit, înțeles și acceptat prezentul Regulament.

Regulamentul complet al evenimentului și politica de GDPR sunt disponibile AICI

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal poate fi consultată AICI