blog img
Reguli de acces pentru concertul de 1 mai 2018 – Jojo Mayer/Nerve

Suntem pregătiți pentru super concertul unuia dintre cei mai buni bateriști ai tuturor timpurilor: Jojo Mayer/Nerve concertează la Cluj în 1 Mai în /Form Space. Ne așteptăm la o experiență wow!  

Pentru a ne asigura că ne vom bucura cu toții de concert în cele mai bune condiții, iată câteva reguli generale de care vă rugăm să țineți cont.

Accesul în /Form Space se face pe bază de bilet sau invitație. Biletele sunt valabile atât în format tipărit, cât și online (disponibile pe un telefon, tabletă sau laptop) și vor fi scanate la intrare. Fiecare participant va primi o brățară de acces, vă rugăm să o păstrați pe toată durata concertului, aceasta vă garantează accesul la eveniment. În cadrul /Form Space există garderobă pe care o puteți folosi.

Accesul se face începând cu ora 20:00. Concertul principal va începe la ora 22:00.

Accesul tinerilor cu vârste sub 14 ani se realizează în baza unui bilet valid și este permis doar dacă sunt însoțiți de o persoană adultă cu un bilet valid. Accesul copiilor sub 7 ani este interzis.

Părinții sau însoțitorii sunt responsabili pentru siguranța minorilor, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele incidente. Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani. Organizatorii nu încurajează prezența copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.Nu se vor servi alcool și tutun minorilor.Accesul cu animale de companie nu este permis.

E interzis accesul cu mâncare și băutură din afara clubului, cu obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, arme albe, lasere și orice fel de substanțe interzise prin lege.Fumatul e permis doar în spațiile speciale și semnalizate.

Fotografiatul cu aparate profesioniste DSLR e permis doar jurnaliștilor acreditați și fotografilor oficiali. Este interzisă folosirea blitz-urilor la realizarea fotografiilor/video-urilor, indiferent de tipul de aparat folosit (cameră, telefon).

Organizatorii nu sunt responsabili pentru obiectele pierdute sau lăsate nesupravegheate în incinta spațiului de concert.

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca