18-20 sept. 2020

PARCUL ETNOGRAFIC
CLUJ-NAPOCA

JAZZ IN THE PARK: TINY VERSION

Anul 2020 a venit la pachet cu niște lecții pe care ne-am fi așteptat să le învățăm altfel. Ne imaginam o celebrare a titlului de Europe’s Best Small Festival în iunie, alături de zeci de mii de oameni. Apoi a venit carantina și ne-a învățat să avem răbdare. Să începem să privim lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă. Să căutăm soluții viabile, care să poată readuce spiritul Jazz in the Park în comunitate. Așa a apărut Jazz in the Park: Tiny Version.

Între 18 și 20 septembrie, ne reîntâlnim într-o formulă restrânsă, într-o casă nouă, dar extrem de ofertantă pentru acest concept: Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Pe lângă activitățile de peste zi, concertele Teodora Brody Enache, Damian Drăghici Etnic Jazz Band, JazzyBIT și nu numai ne vor ajuta să readucem acel iz de normalitate în viața noastră culturală și să ne bucurăm de timpul petrecut alături de prieteni.

Pentru că Jazz in the Park: Tiny Version e mai mult ca oricând despre comunitate. Despre acel „împreună” care anul ăsta ne-a lipsit teribil. Ne vedem în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca!

ediții

euro strânși în fondul jazz in the park

concerte