blog img
Sfaturi pentru prieteni

BE FRIENDLY. Acest festival este despre prieteni. Avem o grămadă de activități și concerte care să-ți facă vara cum nu e alta, așa că dacă vrei să rămâi cu amintiri frumoase, nu veni singur, ci cu prietenii sau familia.

BE HAPPY. Toate concertele din festival sunt cu acces gratuit. Indiferent că ești un fan înrăit al jazzului sau doar un pasionat de muzici de tot felul, tot ce trebuie să faci este să vii, să dansezi și să te bucuri de muzica bună.

BE GENEROUS. Poți să devii susținătorul inițiativelor noastre prin cumpărarea biletului neobligatoriu în valoare de 20 de lei. Banii adunați merg înapoi în comunitate, prin proiectele pe care le finanțăm cu ajutorul tău. E modul nostru de a mulțumi orașului.

BE CARING. Folosește paharele reutilizabile pe care ți le punem la dispoziție în baruri. Costă doar trei lei și fie le returnezi și primești garanția înapoi, fie le duci acasă. Poți chiar să vii cu paharele din anii trecuți, dacă le mai ai. Doar că pe acelea nu le poți returna în schimbul garanției.

BE CHILL. Parcul are o mulțime de zone cozy în care să te poți relaxa. Dacă vrei să vii cu hamacul tău, evident că o poți face. Cu o singură condiție: tree huggers. Nu putem agăța în parc hamace fără protecție, nu?

BE CIVILISED. Ne distrăm, dar păstrăm și curățenia între timp. Nu lăsa în urma ta sticle, ambalaje, chiștoace sau alte deșeuri. Sunt numeroase pubele special amenajate pentru asta, așa că folosește-le la capacitatea lor maximă. Mai mult, dacă vii cu prieteni patrupezi, ai grijă să rămână curat și în urma lor. Și dacă mănânci semințe la fel.

BE COOL. Ne dorim să evităm, împreună pe cât se poate, orice tip de scandal. Dacă vezi pe cineva că ’’înoată împotriva curentului’’ și devine o amenințare pentru integritatea fizică sau psihică a vreunei persoane, te rugăm să anunți un organizator sau un membu al echipei de pază.

BE POLITE. O echipă de agenți de securitate are grijă peste noapte ca lucrurile să fie sub control în parc. Dacă se întâmplă să interacționezi cu ei, este necesar să fii cooperant. Dacă-ți adresează întrebări, o fac pentru că e parte din munca lor. Răspunde-le politicos, te rugăm. Apreciem!  

BE PREPARED. Anul trecut am avut suficient de multe zile cu ploi încât să te sfătuim să fii pregătit cu pelerine, în eventualitatea unor stropi iubitori de jazz. În plus, vor fi câteva zone acoperite în care să te adăpostești atunci când soarele nu ține cu noi. Sperăm, totuși, să nu fie cazul.

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca