blog img
Tombola Fondului Jazz in the Park. Dubla 3

UPDATE – Cine sunt câștigătorii Tombolei Fondului Jazz in the Park

Câștigătorii Tombolei Fondului Jazz in the Park sunt…

I: bicicletă Pegas – Emilia Gheorghiu

II: Greutatea ta în bere Staropramen – Bernadette Nagy

III: bean bag Jazz in the Park – Bea Jamgossian

Felicitări

———————————————————————————————————————————————————-

Chiar vrem să dăm premiile pe care le-am promis la tombola Fondului Jazz in the Park. Așadar, după două extrageri la care premiile nu au fost revendicate de câștigători, facem a treia încercare: să fie cu noroc!

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook Jazz in the Park, iar toți cei care au brățările Jazz in the Park sau biletele neobligatorii pot participa.

Cum intru în tombolă?

Postează un comment cu biletul neobligatoriu sau cu brățara ta Jazz in the Park 2018 și poți câștiga o bicicletă Pegas, greutatea ta în bere Staropramen sau un bean bag Jazz in the Park. Comentariul trebuie să fie postat aici, la textul despre tombolă.

Așadar, dacă încă mai ai biletul neobligatoriu sau brățara, postează o poză cu unul dintre elemente: fie biletul neobligatoriu, fie brățara de anul acesta și intri în tombolă.

În cazul în care un minor câștigă premiul II (greutatea în bere), premiul poate fi ridicat doar de o persoană majoră. Toți cei care scriu comentarii valide până duminică, 22 iulie ora 23:59, intră în tragerea la sorți random.org pe care o vor face luni, 23 iulie. Regulamentul complet al concursului e disponibil aici.

Mult succes!

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca