blog img
Care sunt codurile câștigătoare la tombola Fondului. Susține Fondul Jazz in the Park și câștigă

Update 13 iulie:

Am făcut azi o nouă extragere. Am extras trei coduri, asta pentru că la extragerea precedentă nu a revendicat niciunul dintre cumpărătorii de bilete neobligatorii premiile în termenul prevăzut de regulament, 72 de ore. Așadar, am făcut o nouă extragere, iar de data asta codurile câștigătoare sunt…

I: bicicletă Pegas – 5820

II: greutatea ta în bere – 5943

III: bean bag Jazz in the Park – 2758

Sperăm că de data asta îi vom găsi pe câștigători.

În 9 iulie, la prima extragere a Fondului Jazz in the Park numerele câștigătoare au fost

I: bicicletă Pegas – 130

II: greutatea ta în bere – 2.871

III: bean bag Jazz in the Park – 813

Având în vedere că nu au fost revendicate premiile până acum, am organizat a doua extragere.

Despre campanie

Anul acesta am doborât, cu ajutorul vostru, un record la Jazz in the Park. Am avut peste 7.000 de donatori. Vă suntem recunoscători și ne bucurăm că astfel, prin contribuția comunității festivalului, reușim să susținem proiecte artistice și creative. Nu e puțin lucru să vii la un festival cu intrare liberă și să alegi să cumperi bilet…neobligatoriu.

Gestul acesta ne dă încredere că, atunci când ne propunem, putem să fim uniți și…chiar să mutăm munții din loc. Tocmai de aceea continuăm campania de donații și în perioada următoare. 

Cei care cumpără biletele neobligatorii până duminică 8 iulie au intrat automat în tombola Fondului.

Au fost 11 zile de festival, din care 9 au fost zile cu ploi – uneori chiar torențiale. Ne-ați fost alături și-n soare, și-n ploi. Pe lângă recordul de audiență de la concertul Nouvelle Vague și recordul de zile ploioase consecutive la festival – nouă – ediția din acest an a înregistrat un record și la numărul de persoane care au cumpărat bilete neobligatorii pentru susținerea Fondului Jazz in the Park.

Peste 7.000 de oameni faini au donat 13.200 de euro pentru finanțarea unor proiecte artistice și creative selectate de juriul Fondului. Ne dorim să depășim suma de 13.200 de euro, ca să putem finanța cel puțin primele 3 proiecte ale Fondului, așadar campania de donații e deschisă în continuare.

Despre tombola susținătorilor

Continuăm campania fondului și acum, după festival, așadar încă mai poți cumpăra bilete neobligatorii (cu 10, 30 sau 100 lei) și susții astfel proiectele artistice selectate de juriu.

Dacă ai cumpărat bilete neobligatorii până în 8 iulie, ai intrat automat în tombola Fondului Jazz in the Park. “Riști” să câștigi o bicicletă Pegas, greutatea ta în bere și un beanbag Jazz in the Park.

Cine a intrat în tombolă?

  1. Cei care au cumpărat cel puțin un bilet neobligatoriu – online sau offline în perioada 21 iunie-8 iulie. Un bilet neobligatoriu de 10 lei îți oferă o șansă de câștig, 3 bilete își dau 3 șanse și tot așa în funcție de suma donată. Spre exemplu, un bilet de 100 lei îți dă 10 șanse de câștig.
  2. Păstrează biletul neobligatoriu (primit online sau offline). Fiecare bilet are un cod pe baza căruia îți vei putea revendica premiul.
  3. Urmărește extragerea Fondului de luni, 9 iulie și verifică dacă acel cod apare pe biletul tău. Dacă apare, scrie-ne un mesaj pe pagina de Facebook Jazz in the Park, trimite spre noi o fotografie cu biletul și seria câștigătoare, iar apoi te cadorisim.

Bilete neobligatorii de susținere a Fondului Jazz in the Park sunt disponibile în continuare online aici

Mulțumim pentru susținere!

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca