Jazz in the Park 2021 se întâmplă între 2 și 5 septembrie, în tot orașul.

Am decis să facem asta după multe dezbateri și ținând cont de foarte multe motive:

  1. Vom putea organiza un festival mai bun și mai complex decât cel pe care l-am fi putut face între 24 și 27 iunie. Am unit cele două evenimente programate pentru 2021, Jazz in the Park În Tot Orașul și Jazz in the Park În Parcul Etnografic într-un singur mare proiect și îi vom acorda toată atenția noastră. Va fi peste tot și va fi fain, veți vedea.
  1. Pentru septembrie avem acces la mai mulți artiști internaționali decât aveam pentru evenimentul din iunie. E simplu. Tot mai multe țări își deschid granițele, iar asta înseamnă că echipa noastră de booking are acces pe zi ce trece la tot mai mulți artiști valoroși, dornici să urce pe scena unui festival. Primele nume confirmate ne fac să fim foarte încrezători.
  1. Ne așteptăm în septembrie să vedem rezultatele campaniei de vaccinare așa cum se văd acum în țări precum Marea Britanie și Israel. Sperăm să fie tot mai mulți oameni vaccinați astfel încât participarea la un festival să nu fie o problemă pentru nimeni. 
  1. Până la Jazz in the Park vom avea un regulament clar și coerent pentru sectorul cultural din partea autorităților. Acest lucru ne va oferi mult dorita predictibilitate, care ne va permite să vă oferim informații concrete.

O să mă repet: Jazz in the Park se întâmplă în 2021 și se întâmplă În Tot Orașul. Va fi Jazz pentru că am promis, pentru că avem nevoie de asta și pentru că împreună putem să ne câștigăm normalitatea care ne-a fost luată acum un an și o lună.

Sergiu Țopan
Communications Manager

Programul pe zile Jazz in the Park 2022

Programul pe zile Jazz in the Park 2022

Mulți dintre voi ne-ați întrebat de biletele pe zile, așa că am zis să ieșim cu cei mai așteptați artiști acum. Cam așa va arăta primul weekend din septembrie la noi, dar e de luat în considerare că mai avem un val de anunțat, undeva pe la mijloc de august. Even more jazz, we knooow.