blog img
Viva Vox: 30 de voci care te vrăjesc la Jazz in the Park

Una dintre cele mai inedite trupe de la Jazz in the Park 2017 este Viva Vox. Trupa vine din Serbia și a devenit celebră în întreaga lume după o reinterpretare a piesei Du Hast.

30 de interpreți de muzică clasică din proiectul Viva Vox urcă pe scenă la Jazz in the Park și aduc reprezentații inedite pe care le realizează, cu beatbox (percuție vocală) și fără acompaniament instrumental.

“Armonia e cel mai important lucru când cânți într-un cor. E cu atât mai greu atunci când cânți a cappella. Vocea e un instrument așa de delicat, nu sunt clape, ca la pian, trebuie să te bazezi doar pe tine și pe ceilalți cântăreți din cor. Toți trebuie să fie siguri pe ei, dar și să aibă încredere în partenerii de scenă”, ne-a spus Mirjana Bajsert, membră a trupei Viva Vox.

Viva Vox Choir este un proiect pe care-l urmărim de mult timp și care cucerește prin energia pozitivă pe care o transmite și prin curajul cu care abordează muzica. E genul de trupă pe care o asculți, iar la finalul audiției îți dai seama că zâmbești și că te-ai simțit bine. Practic, prin Viva Vox e șansa noastră să ascultăm Rammstein la Jazz in the Park.

Viva Vox reinterpretează piese renumite de pop-rock și rock alternativ ale trupelor Nirvana, Prodigy, Rammstein, Coldplay, Rage Against the Machine și Queen și a concertat până acum la festivaluri precum Exit și Sea Dance, dar și la Adunarea Geneală a Națiunilor Unite din New York. Primul concert Viva Vox Choir în România va avea loc la festivalul Jazz in the Park sâmbătă, în 1 iulie, în Parcul Central din Cluj.

Intrarea e liberă, iar dacă vrei, poți cumpăra un bilet neobligatoriu care susține Fondul Jazz in the Park.

 

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca