blog img
ZIUA 4 @ Jazz in the Park 2018

E ultima zi în care te poți bucura de concertele de pe malul Someșului la Jazz in the Park 2018. De la ora 12 încep ateliere creative pentru copii la ARTbecedar pe plaja Grigorescu, unde cei mici vor putea face exerciții de creație, pictură și meșteșug sub îndrumarea artiștilor din comunitatea Fabricii de Pensule. 

De la ora 18:30, dăm start concertelor din cadrul Concursului Internațional Jazz in the Park. Gypsy jazz, manouche, funk, proiecte experimentale, reinterpretări originale, mixuri cu hip-hop, pop și electro, concertele de azi ne vor purta într-o călătorie în timp și în vastul spațiu al jazz-ului. Astăzi îi ascultăm pe Cafe Gitan, Soular Quartet, Akos Fekecs Project, Astro Funk, FrankieZ Experiment, culminând  cu spectacolul invitatului special din seara aceasta, Edina Quartet.

Intrarea este liberă, dar dacă dorești, poți cumpăra un bilet neobligatoriu, în schimbul căruia vei primi o brățară de susținător al Fondului Jazz in the Park. Din Fondul Jazz in the Park vom finanța proiecte artistice și creative.

Se anunță vreme bună și însorită azi, însă, ca la orice concert în aer liber, e mai bine să avem la noi o haină în plus decât una în minus, așadar, nu uita să îți aduci o jachetă. În orice caz, vom avea pături de împărțit celor care au nevoie de ele, doar ca să ne asigurăm că frigul nu va fi un impediment.

Tot azi, de la 20:00, ne vedem în curtea interioară a Muzeului de Artă pentru extraordinarul concert al headliner-ului Richard Bona, câștigător al premiului Grammy  în 2003. Bona concertează împreună cu grupul lui, Richard Bona Group.

Originar din Camerun, Richard Bona a adus cu el în New York o tendință muzicală și o prezență scenică proaspete și surprinzătoare, inspirat fiind de ritmurile africane, cărora Bona le-a rămas fidel în toate cele 7 albume ale sale.

Experimentează cu jazz, pop, bossa nova, afro-beat și muzică ethno, dar multivalența lui nu a rămas neremarcată, iar premiile câștigate garantează pentru flexibilitatea muzicală în fața unui public cu preferințe diverse. Concertul Richard Bona Group promite să fie o experiență de neratat la Jazz in the Park 2018. Bilete la concertul Richard Bona Group găsești aici și pe bilete.roEventim și în rețeaua Biletmaster.

Programul întreg pe ore și pe zile e disponibil aici.

Ne vedem azi, duminică, 25 iunie, pe plaja Grigorescu și la Muzeul de Artă în ziua 4 de Jazz in the Park!

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca