blog img
Ziua 6, sâmbătă: Trei scene în Parcul Central, hamace, teatru, ateliere, relaxare și concerte în stradă la Jazz in the Park

După 5 zile pline de concerte pe mal, în parc și în stradă, începem weekendul în forță. Viva Vox Choir, JazzyBIT, Alex Calancea Band, Hidden Orchestra live set, sZempol Offchestra, Skalpel, Big Band Gaio, Bogdan Vaida, Barbarossa Percussion sunt câteva nume cu care ne întâlnim azi pe cele trei scene din Parcul Central. Și tot în parc ai parte de zeci de activități pentru cei mari și cei mici, pentru iubitori de biciclete și amatori de mâncăruri bune, pasionați de artă, meșteșuguri sau interesați de cultura roma. În plus, ne găsești și azi în stradă în mai multe locuri din oraș.

Parcul Central e inima festivalului în acest weekend, muzica și activitățile cuprind întregul parc, iar noaptea o continuăm la petrecerea Back to the Roots din /Form Space.

În stradă concertele încep la ora 16:30 pe bulevardul Eroilor, cu Barbarossa Percussion, continuă la 17:30 cu Mitch Alive & Robert Lee Fardoe, iar de la 20:00 Les Nuages cântă în fața restaurantului Off the Wall.

În parc concertele și activitățile încep de la prânz și se opresc abia după miezul nopții. De neratat sunt concertele Viva Vox, Hidden Orchestra, JazzyBIT și Skalpel, dar și activitățile de care te poți bucura.

12:00: Atelier de împletituri cu meșterul Zoltan Bojodi, zona Jivipen, Parcul Central

14:00: Spectacol de teatru „Dacă nu mă vezi, nu mă cunoști”, de Marcel Costea și John Bergman, zona Jivipen, Parcul Central

Ora 16:00: UFe, TZUC – DJ Sets by VRTW, Chill Out Stage, Parcul Central

Ora 17:00: Barbarossa Percussion, Jazz Up Meeting Point, Parcul Central

Ora 17:00: Muzică și dans cu artiștii din Pata Rât, zona Jivipen, Parcul Central

Ora 17:30: Alex Calancea Band, Main Stage, Parcul Central

Ora 18:00: sZempol Offchestra, Electro-Jazz Stage, Parcul Central

Ora 18:30: lectură de poezie cu Alex Văsieș & Cosmina Moroșan, Cărturești zone, Parcul Central

Ora 19:00: JazzyBIT, Main Stage, Parcul Central

Ora 19:30: Hidden Orchestra, Electro-Jazz Stage, Parcul Central

Ora 20:30: Big Band Gaio, Main Stage, Parcul Central

Ora 21:00: Skalpel, Electro-Jazz Stage, Parcul Central

Ora 22:00: Viva Vox Choir, Main Stage, Parcul Central

Ora 00:00: concert de pian cu Bogdan Vaida, Chill Out Stage, Parcul Central

În plus, în parc găsești zone de relaxare, jocuri pentru copii și pentru cei mari, zone de biciclete, art zone, Târguțu’ Vintage, Jivipen, zona dedicată culturii roma, dar și un generos foodcourt în spatele Casinoului cu multe bunătătăți dulci, sărate sau picante. Detalii despre zonele festivalului găsești aici.

Accesul la concertele din Parcul Central și din stradă e liber, cu bilet neobligatoriu în valoare minimă de 10 lei, pe care îl poți achita dacă vrei să susții Fondul Jazz in the Park. Anul acesta prin fond vom finanța proiecte cuturale și educaționale la Pata Rât, în comunitatea de la groapa de gunoi a orașului unde locuiesc peste 1.500 de oameni, dar vom sprijini și alte proiecte benefice orașului, la fel ca anul trecut.

Bilete neobligatorii poți cumpăra online de pe biletmaster.ro și din parc de la Info Standul Jazz in the Park. Dacă alegi să cumperi un bilet primești o brățară Jazz in the Park, iar dacă direcționezi spre Fond cel puțin 50 lei e al tău tricoul de susținător al fondului.

După recitalul de pian pe care-l va susține Bogdan Vaida în parc, muzica se mută în /Form Space, unde vă așteptăm la Back to the Roots party powered by Almdudler. Îți poți cumpăra bilete la presale pentru party de aici sau poți achita prețul normal direct la intrare.

Jazz in the Park weekend e aici. Enjoy! Ne vedem azi în parc, pe străzile orașului și în Form Space! 🙂

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca