blog img
ZIUA 7 @ Jazz in the Park 2018

Suntem în ziua a șaptea de festival. Azi avem un concert extraordinar susținut de Nik Bärtsch’s Ronin. Un concert de neratat!

O schimbare: mutăm concertul Nik Bärtsch’s Ronin din curtea Muzeului de Artă în /Form Space, la parterul Cluj Arena (strada Aleea Stadionului numărul 2), ca să ne ferim de ploile anunțate pentru toată ziua de azi, așadar vă așteptăm în spațiu indoor în /Form. Vom începe la 20:30.

Chiar dacă anul acesta am avut parte de un iunie mai ploios, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de muzică bună și de activități grozave. Din contră, muzica bună ne poate face seara excelentă!

Cu un stil care se poate descrie drept zen funk, quartetul pianistului elvețian Nik Bärtsch (instrumentist & deținător de centură neagră în Aikido) explorează o zonă mai profundă, chiar spirituală a muzicii, inspirat de cultura și rigoarea nipone, într-un un sens kathartic.

Un samurai japonez fără clan, fără stăpân, un lup singuratic, un nomad în căutarea propriului sens, transpus din cultura niponă în creațiile muzicale ale lui Nik Bärtsch, Ronin evocă libertatea totală, șansa de a-ți decide singur drumul, slujind cu integritate doar Arta.

Născut în 1971 în Elveția, Nik Bärtsch a studiat clarinet și pian, iar la Universitatea din Zürich s-a concentrat pe muzicologie, lingvistică și filosofie.

Ne așteptăm la un concert extraordinar azi în la parterul Cluj Arena, în /Form Space. Începem la ora 20:30! Bilete la concert găsești aici.

De mâine și până duminică îți dăm întâlnire în locul unde a luat naștere Jazz in the Park, în Parcul Central la un weekend plin, plin de concerte. Programul pe zile și pe ore e disponibil aici.

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca