blog img
ZIUA 8 @ Jazz in the Park: ne vedem în parc!

Ziua 8 ne-a găsit cu și mai mult chef de distracție și de muzică pentru că ne întoarcem acolo unde a început totul, în locul nostru de suflet, adică în Parcul Central. Și nu ne întoarcem oricum, ci cu artiști unul și unul.

Începem la ora 17 încântarea auditivă cu Antal Gabor Trio, câștigătorii de anul trecut ai Concursului Internațional Jazz in the Park.

De la Main Stage mergem apoi la Alternative Stage și ne încărcăm cu energie funky pe ritmurile FUNKorporation. Vom face un ping-pong constant între scene pentru că urmează Tasi Nóra&Azara la Main și Nopame la Alternative. Ambii artiști au muzica în sânge și sunt pregătiți să sperie stropii de ploaie care s-ar putea să apară azi.

Dacă nici așa nu învingem vremea capricioasă, ni se alătură Iordache și Karpov not Kasparov ca să dansăm în ploaie și umplem parcul de pelerine colorate.

După concertul celor de la Gallowstreet de la ora 22:30, care pariem că ne va face să dansăm, ne vedem la scena România 100 din fața Casinoului ca să ne amintim, să trăim și să retrăim muzica lui George Enescu în interpretarea pianistului Bogdan Vaida.

Dacă toată seara am fost energici și am avut un mix de genuri, de la 23:45 e momentul să ne delectăm cu un pian care va fi practic o trecere prin istoria de 100 de ani a muzicii universale.

Înainte să pleci spre casă îți recomandăm un popas energizant la Colin’s Gastro Pub pentru un Jam Session care ne va ține în priză.

Așa cum v-am obișnuit, avem o mulțime de surprize și de activități, de la cățărări și tir cu arcul la tiroliană și muzică bună, iar asta nu e tot. Vă invităm să descoperiți restul venind la noi acasă, în Parcul Central. 🙂 

Sunt ultimele 4 zile de Jazz in the Park 2018, hai să ne bucurăm de ele la maximum. Programul complet îl poți găsi aici.

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca