blog img
Ziua 9 @ Jazz in the Park: e ziua Herbaliser. Ne vedem în parc!

Suntem în ultimele trei zile de festival, așadar, iată-ne, plini de energie, aducem muzică bună în Parcul Central! Sunt trei zile pline de concerte și activități de care sperăm că te vei bucura chiar și printre mici (sau mai mari) reprize de ploaie. Azi, vineri, e Ziua The Herbaliser la Jazz in the Park. O trupă pe care sigur n-ar trebui să o ratezi la festival. O vei asculta pe MainStage de la 22:45.  

Concertele încep la ora 16:30 pe Alternative Stage cu Essential Notes, o trupă românească a cărei muzică e influențată de jazz-ul contemporan și experiențele din domeniu ale celor doi muzicieni. Îi ascultăm apoi în parc pe Heion & The Echo Bits, A-C Leonte, Koffie, Balako, Moses X. Din această seară, avem încă o scenă, pe lângă MainStage și Alternative, VRTW (Vinyl, Rum, Tapas & Wine), scena de petrecere, care aduce concerte energice și pline de viață la Jazz in the Park. Aici îi ascultăm în această seară pe Tzuc și Electroclown.

După atâta muzică și plimbare, cum să nu rămânem în formă? Dacă ni se face foame, găsim zona de Food Garden în cadrul festivalului, unde avem mâncăruri delicioase ale multor restaurante și localuri din Cluj-Napoca. Yummy.

De la ora 22:45, headliner-ul acestei zile de festival urcă pe scenă, The Herbaliser! Lasă muzica lor și voia bună să învingă vremea capricioasă. Să dansăm în ploaie, de ce nu?

Ziua trece repede, iar ultimul concert al serii începe la 23:45 pe scena România 100, în foișorul din Parcul Central, cu proiectul NOD – Maria Casandra & Sorin Romanescu, care ne duce cu gândul la muzica veche românească, prin doine maramureșene.

Dacă sunteți înfrigurați, dar cu chef de distracție, sigur e un concert la care vă veți dezmorți.

La final de zi, înainte de weekend, ne adunăm la Colin’s Gastro Pub pentru Jam Session cu Gallowstreet, iar așa se încheie o zi super de care am profitat din plin. De mâine, tot în parc ne vedem!

Programul complet pe zile și pe ore îl găsiți aici.

Staropramen
George
Mega Image
Enel
Vorbe
Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca